Hvornår Er Det Mere Nyttigt At Løbe: Om Morgenen Eller Om Aftenen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Er Det Mere Nyttigt At Løbe: Om Morgenen Eller Om Aftenen?
Hvornår Er Det Mere Nyttigt At Løbe: Om Morgenen Eller Om Aftenen?

Video: Hvornår Er Det Mere Nyttigt At Løbe: Om Morgenen Eller Om Aftenen?

Video: Hvornår Er Det Mere Nyttigt At Løbe: Om Morgenen Eller Om Aftenen?
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, April
Anonim

For at jogge kan være gavnligt, skal du gøre det systematisk. Et af de mest almindelige spørgsmål er - hvilken tid på dagen, morgen eller aften, løb? Hver gang har sine egne fordele.

Hvornår er det mere nyttigt at løbe: om morgenen eller om aftenen?
Hvornår er det mere nyttigt at løbe: om morgenen eller om aftenen?

Sammenligning af morgen- og aftenløb

Mange anser morgenjogging for at være den mest gavnlige. Morgenjogging praktiseres 30-40 minutter efter vågnen, ofte på tom mave. Ikke alle kan udrette denne formiddag i morges, men nogle mennesker oplever en øget burst af energi, når de vågner op.

Begyndere kan have alvorlige problemer med viljestyrke. Hvis din motivation ikke er stærk nok endnu, skal du køre en aften. En uudviklet krop oplever stress under stress, en person risikerer at komme til skade.

For at træne dig selv til at jogge om morgenen skal du forberede dit sportsudstyr på forhånd. Efter opvågning vil der således ikke være behov for at indsamle. Du kan sidde stille og drikke te eller kaffe.

Morgenjogging vil være en gave for folk, der bor i en storby. Tidlig morgen er biltrafikken minimeret, og du kan trække vejret den reneste luft. Dette kræver dog at stå rigtig tidligt op.

En vigtig fordel ved at løbe om morgenen om aftenen er sikkerhed. Det er naivt at tro, at et tusmørkeløb i skovbælteområdet er helt sikkert. Det er generelt bedre for kvinder ikke at friste skæbnen på denne måde ved at vælge overfyldte steder om aftenen.

Et andet plus ved morgentræningen er, at det er let at afsætte tid til det. Hvis en person allerede har besluttet at løbe om morgenen, er det nok at stå op en time tidligere. Således er det meget praktisk at handle for dem, der har en dag planlagt til aftenen.

I tilfælde af en aftentræning skal du virkelig bruge tid til det. Det er nødvendigt kompetent at håndtere alle forhold indtil aftenen, men det går ikke altid. I løbet af dagen øges træthed, herunder fysisk træthed.

En travl person vil bekymre sig hele dagen om, hvorvidt han har tid til at træne. Det kan ske, at beslutsomheden på en dag går tabt på grund af træthed. At træne gennem styrke er bestemt ikke til gavn for kroppen.

Morgenjogging er nyttig og behagelig, fordi det giver et liv af livlighed og energi hele dagen efter. Det fremskynder stofskiftet, effekten varer i mange timer. Dette betyder, at fedtforbrændingsprocessen fortsætter efter træningens afslutning.

I varmt vejr er det ideelt at køre indtil solopgang. Om natten vil luften have tid til at køle lidt ned, men om aftenen er det stadig ret varmt.

Hvad tid skal du vælge?

Så snart det er muligt, er det bedre at omlægge dine træningsprogrammer om morgenen. Efter mange travle menneskers oplevelse kan du holde dig i form på baggrund af en hektisk livsrytme.

I weekenden kan du give dig selv en pause og vælge en aften tid. Hvis du har siddet foran tv'et eller computeren hele dagen, vil det være en stor fornøjelse at løbe om aftenen. For effektiv fedtforbrænding skal du gennemføre en træning om aftenen tidligst 1,5 timer efter at have spist.

Anbefalede: