Sådan Skubber Du Mere Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skubber Du Mere Op
Sådan Skubber Du Mere Op

Video: Sådan Skubber Du Mere Op

Video: Sådan Skubber Du Mere Op
Video: вязание крючком x twist-как связать повязку крючком x twist д... 2024, Kan
Anonim

Ved push-ups af enhver art er følgende muskelgrupper mest involverede: triceps, brystmuskler og forreste deltaer. Hvis målet er at øge det samlede antal push-ups, skal du være opmærksom på disse muskelgrupper. For at udvikle dem er det nødvendigt at bruge et specifikt sæt øvelser.

Sådan skubber du mere op
Sådan skubber du mere op

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Triceps, forreste deltaer og brystmuskler kan trænes på en dag. Det vigtigste her er ikke at overdrive det med antallet af gentagelser og tilgange i hver øvelse og afslutte træningen ved at træne den rigtige mængde indefra og ud.

Trin 2

Start din træning ved at arbejde på dine brystmuskler. Du kan bruge både lige bænkpresse og håndvægtpresse som din første øvelse. Det er nødvendigt at holde dine hænder så brede som muligt fra hinanden - i dette tilfælde er det brystmusklerne, der udsættes for den maksimale belastning.

Trin 3

Umiddelbart efter at have arbejdet på brystbenet skal du fortsætte med at pumpe triceps. Brug håndvægte og en pressemaskine til at afslutte triceps efter at have arbejdet på brystet. Begynd med at strække håndvægtarmen bag hovedet og gå videre til forlængelsen af håndvægarmen i en knæstøtteposition. Brug derefter maskinen til at trykke ned. Hold ryggen lige under alle tricepsøvelser og undgå snyd - dette fungerer triceps i bedste omfang.

Trin 4

For at træne de forreste deltaer skal du bruge barbell og dumbbell hæver foran dig. Tag vægtstangen i to hænder, og hæv den langsomt med let bøjede arme til et niveau, der er lige over øjenhøjde. Derefter skal du gå videre til øvelser med håndvægte. Jo langsommere du træner, jo mere trænes musklerne i deltaøvelser.

Anbefalede: