Hvordan Man Skubber Op På Næverne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skubber Op På Næverne
Hvordan Man Skubber Op På Næverne

Video: Hvordan Man Skubber Op På Næverne

Video: Hvordan Man Skubber Op På Næverne
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Kan
Anonim

Knytnæve-push-ups er mere udfordrende og mere gavnlige for kropsudvikling end palm push-ups. De engagerer musklerne i triceps, underarme, pecs og delts. Desuden hjælper de med at styrke knoglerne og placere knytnæven i den optimale position til stansning. Du har brug for den perfekte teknik til at udføre push-ups på dine næver, for at de kan give konkrete resultater.

Hvordan man skubber op på næverne
Hvordan man skubber op på næverne

Instruktioner

Trin 1

Lig på gulvet med en væg eller anden form for støtte under dine hæle. Det er nødvendigt at fastgøre kroppens position i forhold til gulvet for at undgå at glide og unødvendige bevægelser forbundet med at bringe kroppen tilbage til dets oprindelige position.

Trin 2

Spred dine arme brede til siderne og bøj dem ved albuen i en vinkel på halvfems grader. Lav en knytnæve og hvil på gulvet, så din vægt understøttes af knoglerne på din pegefinger, mellem- og ringfingre. Hovedtyngdepunktet skal være på din langfinger.

Trin 3

Knyt fingrene ind i en knytnæve og løft din krop fra gulvet, og ret dine arme ud hele vejen. Stå ikke øverst på amplituden, hold dine arme spændte. Hovedvanskeligheden ved push-ups er at opretholde rygens oprindelige position. Den skal være lige, maven skal ikke synke, kroppen skal danne en enkelt linje med benlinjen. I øjeblikket hvor kroppen hæves, skal skuldrene gå først, taljen må ikke bøjes op eller ned.

Anbefalede: