Sådan Trækkes En Vandret Bjælke Op Mere End Din Grænse

Sådan Trækkes En Vandret Bjælke Op Mere End Din Grænse
Sådan Trækkes En Vandret Bjælke Op Mere End Din Grænse

Video: Sådan Trækkes En Vandret Bjælke Op Mere End Din Grænse

Video: Sådan Trækkes En Vandret Bjælke Op Mere End Din Grænse
Video: Tømrer (GF2): Afstivning af spær - sådan gør du 2024, April
Anonim

En teknik, som du kan anvende i forskellige konkurrencer for at opnå den bedste præstation. Uden at forvente det vil du trække mere end normalt og finde ud af dit virkelige maksimale antal gentagelser.

Sådan trækkes en vandret bjælke op mere end din grænse
Sådan trækkes en vandret bjælke op mere end din grænse

Disse oplysninger er velegnede til alle: både dem, der trækker et lille antal gentagelser op, og dem, der allerede har høje resultater. Som regel har fagfolk og avancerede allerede deres egen ordning med succes præstation i konkurrencer. Og hvis du er en af dem, der endnu ikke har samlet det, er det tid til at tænke og gøre det. Vil du overraske dig selv og gøre flere pull-ups? Læs videre og anvend denne metode! Resultatet vil imponere dig!

Det skal bemærkes, at denne artikel ikke handler om, hvordan man bygger, men om hvordan man "klemmer" det maksimale ud af sig selv og laver flere reps end du kan. Selvom, hvis du øver det oftere og klogere, kan du pumpe op og øge styrken.

Så 6 tip til at øge antallet af pull-ups på baren.

1. Før pull-ups nærmer sig maksimalt, skal du varme op godt (selvom dette er forståeligt). Lad os se, hvordan man gør det rigtigt.

Tro ikke, at det overhovedet ikke er bedre at hænge på den vandrette bjælke! Tværtimod er hele tricket, at du skal lave to sæt med pauser på 3 minutter 5 minutter før forestillingen. Hvis du f.eks. Trækker 15 op, skal du gøre 2 sæt 5 gange (bryde 3 minutter mellem dem). Hvis 30 gange, skal du gøre 10. Det vil sige, dette er en tredjedel (1/3) af det maksimale.

Dette vil være opvarmningen.

2. Klem aldrig stangen for meget!

Nogle mennesker anbefaler at gøre dette, men det er ikke sandt. Når du "griber" den vandrette bjælke med al din magt, vil dine underarme hurtigt tilstoppe, og dine biceps bliver unødigt anstrengt. Dette vil påvirke resultatet negativt.

Lad os sige, at en person normalt kan udføre 20 reps maksimalt. Hvis han klemmer stangen kraftigt, vil den radiale knogler allerede efter den tiende gang "smerte". Enig, du har ikke brug for det.

Du skal hænge afslappet, holde dig så svag som muligt. Men overdriv det ikke, for så glider du simpelthen af. Find denne "gyldne middelvej" for dig selv. Tro mig, det vil være meget nyttigt for dig!

I all-around begivenheder er pull-ups oftest kun tilladt med det øverste greb. Der er to muligheder for at få fat i (vælg den der fungerer bedst for dig).

- med en tommelfinger omkreds af baren. Standard.

- uden tommelfingergreb. I denne position er underarmene mindst tilstoppede.

3. Positiv fase.

I starten skal du trække op i et accelereret tempo. Dette betyder ikke ryk og sving, som ingen kan tælle!

Du skal bare accelerere, men start rent med at trække op for at udvikle en inerti-hastighed. Det vil hjælpe med at spare energiressourcer, som er nødvendige for at opnå det bedste resultat.

Træk ikke jævnt op i hastighed - der vil være et ekstra forbrug af styrke.

4. Negativ fase.

I denne fase skal du næsten helt slappe af musklerne og især biceps og ryg. Gå ned hurtigt for at gøre dette. Bare fald ikke, men synk.

Her, som i den positive fase, er opgaven at maksimere besparelsen af muskelenergi.

5. Selv hvis du laver en masse pull-ups, skal du ikke begå fejlen for mange i begyndelsen af sættet - træk ikke hurtigt op.

Efter at have foretaget en gentagelse, skal du ikke starte den næste med det samme for at lade energiressourcer komme ind i cellen. Efter nedstigning skal du tage en kort pause (0,5-1 sek) og slappe helt af!

6. Lær at overføre hovedbelastningen fra biceps til ryggen og omvendt.

Biceps pull-ups er pull-ups tættere på baren og på ryggen - længere væk fra den, læner sig tilbage. Det er meget vigtigt her at føle, at du har mere tilstopning. For eksempel, hvis dette er biceps, er det bedre at skifte: tættere på den vandrette bjælke, så længere væk fra den.

På grund af det faktum, at en muskelgruppe spænder mere end en anden, har en af dem lidt hvile.

Brug disse tip, kom med den rigtige taktik til dig selv, der bliver mere effektiv, og anvend dem! Du er garanteret at trække mere, end du forventer af dig selv.

Glem ikke at træne, venner! Vigtigst er det, gør det klogt. Husk, at høje resultater ikke kommer natten over; det tager tid og arbejde. Som Kris Heria sagde, "Perfekt teknik kræver perfekt øvelse."

Anbefalede: