Sådan Trækkes Op På Den Vandrette Bjælke

Sådan Trækkes Op På Den Vandrette Bjælke
Sådan Trækkes Op På Den Vandrette Bjælke

Video: Sådan Trækkes Op På Den Vandrette Bjælke

Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2022, December
Anonim

Øvelser som pull-ups er ofte inkluderet i en række træningsprogrammer designet til at udvikle musklerne i arme og bryst. Men for at øvelsen skal være så effektiv som muligt, er det nødvendigt at lære og trække op korrekt.

Sådan trækkes op på den vandrette bjælke
Sådan trækkes op på den vandrette bjælke

For at gøre dette skal du tage fat i stangen med et lige greb - mens dine hænder skal være lidt bredere end skulderbredde fra hinanden. I startpositionen skal armene strækkes helt og strækkes, skuldrene skal være afslappede. Mens du indånder, skal du holde vejret og begynde at løfte opad og kontrollere albuernes bevægelse. Det er nødvendigt at trække armene op, indtil brystet når niveauet af stangen eller endda stiger lidt højere. Derefter, når du ånder ud, skal du gå ned - glat og roligt, indtil du når startpositionen. Den mest almindelige misforståelse om pull-ups er, at atleter er overbeviste om, at deres biceps er involveret i pull-up-processen. Faktisk er det ikke sådan - hovedbelastningen i denne øvelse falder på triceps.

Hvis du vil have pull-ups for at maksimere rygmuskulaturens udvikling og tone, skal du gøre grebet så bredt som muligt. For at forhindre, at pull-ups bliver en traumatisk øvelse, skal du være opmærksom på leddernes position og arbejde under udførelsen af ​​pull-ups (dette gælder især for pull-ups med et bredt greb). Mange uerfarne atleter, der endda er klar over alle fordelene ved pull-ups, kan ikke lide at udføre dette, faktisk en simpel, men effektiv øvelse. Faktum er, at det først kan være meget svært at løfte din vægt på dine hænder. Men hvis du forsøger at trække op korrekt og overvåge tilstanden af ​​dine muskler og ledbånd under træning, over tid, vil trække op ikke længere virke så overvældende.

Populær af emne.