Sådan Pumpes Pressen Op På Den Vandrette Bjælke

Sådan Pumpes Pressen Op På Den Vandrette Bjælke
Sådan Pumpes Pressen Op På Den Vandrette Bjælke

Video: Sådan Pumpes Pressen Op På Den Vandrette Bjælke

Video: HOW TO: FULL PLANCHE PUSHUPS TUTORIAL TRAINING | PROGRESSIONS 2022, December
Anonim

Mange mennesker ved, at man på den vandrette bjælke ikke kun kan trække sig op. Den vandrette bjælke er en universel enhed til at udarbejde mange muskelgrupper. Denne artikel beskriver, hvordan man træner mavemusklerne ved hjælp af en vandret bjælke.

Sådan pumpes pressen op på den vandrette bjælke
Sådan pumpes pressen op på den vandrette bjælke

Fordelen ved at udføre maveøvelser på en vandret stang har sine fordele i forhold til andre øvelser, såsom crunches på gulvet eller på en bænk. For det første er der et stort bevægelsesområde; for det andet er det en meget større byrde. Både det og et andet øger effekten af ​​klasser. Ved hjælp af en vandret bjælke kan pressen pumpes op meget hurtigere end ved hjælp af klassiske øvelser. Erfarne atleter anbefaler at træne de laterale abdominale muskler i hænget, da det er meget mere effektivt.

Der er visse regler for træning af mavemusklerne:

1. Grebet, når det hænges, skal være stærkt, og tommelfingeren skal være nede.

2. Sørg for at holde øje med din vejrtrækning. Når du træner, udånder; når du slapper af, indånder.

3. Øvelsen skal udføres uden rykkende bevægelser - langsomt og glat.

4. For at pressen skal virke, skal du ikke fokusere på hænderne, men på pressen og hofterne.

Bare husk at huske på, at inden du udfører øvelser på den vandrette bjælke, skal du styrke armbåndene. Derfor skal du først træne underarme og skuldre.

Grundlæggende ab øvelser:

1. En almindelig øvelse er hjørnet. Sænk og hæv dine lige ben. Dette engagerer mavemusklerne. Hvis det ønskes, kan du komplicere øvelsen - hæv lige ben i en vinkel på 90 grader og hold dem i denne position.

2. Hængende crunches - perfekt til træning af skrå mavemuskler. Det er nødvendigt at hæve benene bøjet ved knæene til brystet, men ikke lige foran dig, men bringe dem ud til højre og venstre.

3. Løft benene på stangen. Den mest effektive, men samtidig den sværeste måde. Øvelsen udføres som følger: hæv langsomt lige ben til tværstangen og sænk det langsomt. Du er nødt til at udføre denne øvelse, før du brænder i mavemusklerne mindst tre gange om ugen så ofte som muligt. Belønningen for dette vil være en smuk tonet presse samt en forbedring af kroppens generelle tilstand.

Populær af emne.