Sådan Løber Du 3 Km

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du 3 Km
Sådan Løber Du 3 Km

Video: Sådan Løber Du 3 Km

Video: Sådan Løber Du 3 Km
Video: SÅDAN GIK JEG FRA 3KM TIL 21KM! + LØBETEKNIK OG TIPS 2024, April
Anonim

“Hvis du vil være sund, løb! Hvis du vil være smuk, løb! Hvis du vil være smart, skal du løbe! - den berømte sætning, der kom til os fra det antikke Grækenland, er helt sand. Løb hjælper uden tvivl dig med at holde dig i form og forbedre dit helbred. For at kunne løbe 3 kilometer skal du træne og forberede dig.

Sådan løber du 3 km
Sådan løber du 3 km

Instruktioner

Trin 1

Denne afstand er ret stor, og ikke alle vil være i stand til at overvinde den med det samme. Før du løber 3 km, skal du øve. Start din morgen med en lille øvelse og et løb. Til at begynde med vil det være nok at løbe 1 km om dagen. Det tager ikke for meget tid, du kan tilbagelægge en sådan afstand på 5-7 minutter. Hvis du har en cykel, er det ideelt at hjælpe dig med at forberede dig til dit løb. Kør et par kilometer hver dag for at hjælpe med at opbygge og pleje dine ben.

Trin 2

Det vigtigste ved løb er selvfølgelig vejrtrækning. Inhaler under korset skal ske gennem næsen, og udånder gennem munden. Det anbefales at inhalere for hver 2-3 løbende trin og derefter udånde for det samme antal trin. Munden skal være let åben, selv under indånding. Før du starter, skal du øve vejrtrækningen, trække vejret dybt ind og ud i 30-60 sekunder. Du kan tygge pebermynte tyggegummi, inden du begynder at gøre vejrtrækningen lettere.

Trin 3

Du skal være i god fysisk form inden løbet. Sørg for at få lidt søvn! Du skal være stærk nok til at spise morgenmad om morgenen. Morgenmaden skal være let nok, men høj i kalorier. Det er bedst at spise morgenmad med grød kogt i mælk. Du skal spise senest en time før løbet, ellers er det svært at løbe 3 km. For ikke at stikke i siden, mens du løber, kan du drikke noget sødt vand.

Trin 4

Inden du løber, har du brug for lidt opvarmning. Hop, squat og stræk musklerne i dine ben og arme. Opvarmningen skal ikke være for anstrengende og intens, ellers bliver du træt. Men du kan heller ikke varme op, ellers risikerer du at skade dine muskler.

Trin 5

Hvis det er varmt udenfor, skal du bære noget over hovedet. Det er meget svært at løbe i direkte sollys - du kan få solstød. Musik hjælper mange mennesker. Moderne spillere er små og nemme at tage med på et løb. Sæt den musik, du altid vil danse til og løbe. Når det kommer til fodtøj, er det bedst at løbe i sneakers snarere end sneakers. Sneakersålen følger bedre fodens kurver, så mindre stress falder på musklerne.

Anbefalede: