Sådan Træner Du Fitness Under Graviditeten

Sådan Træner Du Fitness Under Graviditeten
Sådan Træner Du Fitness Under Graviditeten

Video: Sådan Træner Du Fitness Under Graviditeten

Video: Sådan Træner Du Fitness Under Graviditeten
Video: Træning for gravide - 3 gode øvelser 2024, Kan
Anonim

Nogle gange kaldes forventede mødre "krystalvaser". Og dette er korrekt, fordi en lille og svag mand bor inde i en kvinde. Men dette betyder slet ikke, at gravide kvinder ikke skal gå i sport. Træning er påkrævet, mens du bærer en baby, fordi den forbereder kroppen til fødsel.

Sådan træner du fitness under graviditeten
Sådan træner du fitness under graviditeten

Under graviditeten er det nødvendigt at træne. Når alt kommer til alt, hjælper fitness med at kontrollere blodtryk og blodsukkerniveau, forbereder muskler og ledbånd til alvorlig stress og normaliserer vægten. Undersøgelser viser, at kvinder, der var involveret i en bestemt sport under graviditeten, fødte lettere. De havde svagere og kortere sammentrækninger, og hvis der var behov for en kejsersnit, var deres rehabiliteringsperiode kortere.

Men selvfølgelig er ikke alle klasser egnede til vordende mødre. For eksempel er gravide kvinder af den opfattelse, at cykling er gavnligt, når de bærer en baby. Men faktisk er denne aktivitet strengt forbudt, fordi det er en meget traumatisk sport. Hos gravide kvinder ændres reaktionshastigheden på grund af ændringer i blodgennemstrømningen. De der. en kvinde i en position styrer en cykel meget værre og kan falde selv på en flad sti. Og enhver skade truer med problemer med barnet.

Det er heller ikke tilrådeligt at svinge pressen, udføre skarpe bevægelser og løfte vægte. Men alle andre øvelser kan udføres, omend langsomt og roligt. For eksempel kan du lave bøjninger, sving, squats, arm- og bensvingninger. Der skal være en pause på mindst 24 timer mellem undervisningen. Det er bedst at træne 2-3 gange om ugen i 40-60 minutter.

For at forberede din krop til fødslen skal du udføre et bestemt sæt øvelser. Du kan komponere det selv eller med hjælp fra en instruktør. Før du begynder at træne, er det bedst at konsultere din læge, fordi alle graviditeter ikke er ens. Og måske har du nogen kontraindikationer.

Sættet med klasser skal omfatte øvelser til udvikling af følgende muskler: mave, ryg, bækkenbund. Det tilrådes også at udføre handlinger, der har til formål at forbedre koordinationen af bevægelse, for at forhindre flade fødder og engagere sig i åndedrætsøvelser. Selvfølgelig bør motion ikke fokusere på vægttab. Din opgave er at styrke musklerne, forberede dem til fødslen.

Anbefalede: