Sådan Finder Du En Fitness Træner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Fitness Træner
Sådan Finder Du En Fitness Træner

Video: Sådan Finder Du En Fitness Træner

Video: Sådan Finder Du En Fitness Træner
Video: sådan skal du træne indtil fitness åbner igen 2024, Kan
Anonim

For at opnå gode resultater i gymnastiksalen er det vigtigt ikke kun regelmæssigt at deltage i træningsprogrammer og finde den optimale træning til dig selv. Du skal også finde en god træner, der kan hjælpe dig med at nå dit mål - en smuk figur og fremragende sundhed.

Sådan finder du en fitness træner
Sådan finder du en fitness træner

Instruktioner

Trin 1

Skynd dig ikke for at tilmelde dig den første klub, du støder på. Efter at have besluttet at engagere dig alvorligt i fitness, indsamle oplysninger om alle de motionscentre, der interesserer dig, og om muligt, om trænerne, der arbejder i dem. Du kan blive hjulpet af tematiske fora i byen - i overskrifterne "Sport", "Skønhed og sundhed" er der normalt mange mennesker, der ønsker at dele deres succeser og koordinaterne for mennesker, der hjælper med at opnå så imponerende resultater.

Trin 2

Efter at have valgt en fitnessklub, gå derhen. Det er ikke nødvendigt at købe et abonnement - mange haller er klar til at give begyndere et prøvebesøg. Udnyt det.

Trin 3

Vælg den retning, du er interesseret i - en eller flere. Chat med pigerne, der arbejder i receptionen. Angiv, hvilke undervisere der underviser i klasser, hvad er deres eksamensbeviser, certifikater og andre præstationer. Find ud af, hvem der betragtes som den lokale "stjerne". Sammenlign disse oplysninger med det, du allerede har samlet.

Trin 4

Tal med din valgte træner. Du skal have det godt med at kommunikere med ham. Ideelt set hvis dine synspunkter om træningsfrekvensen, belastningssystemet og andre vigtige punkter falder sammen. Beslut om du kan lide at kommunikere med denne person, fordi han skal blive en autoritet for dig, en guru. Dette er den stærkeste motivation for træning og derfor nøglen til fremtidig succes.

Trin 5

Sørg for, at træneren forstår, hvorfor du kom til gymnastiksalen. Hvis du vil tabe dig hurtigt, og læreren prøver at overbevise dig om, at hjælpemusklerne er vigtigere for dig, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at arbejde sammen.

Trin 6

Hvis alt passer dig, skal du deltage i en prøveundervisning - den kan betales eller gratis, afhængigt af klubbens politik. I praksis vil du være i stand til at evaluere, hvordan læreren gennemfører træningen, hvor tydeligt forklarer og viser øvelserne. En god specialist bør omhyggeligt overvåge belastningen og under gruppesessioner bruge tid og opmærksomhed på hver deltager.

Trin 7

Vurder klassens generelle atmosfære. For høj, irriterende musik, lugten af maling i en nyrenoveret hal, glatte gulve, ubehagelige mennesker i gruppen - disse små ting vil sandsynligvis ikke motivere dig til at arbejde hårdt. Atmosfæren i gymnastiksalen skal være neutral, så du kan koncentrere dig om din træning uden indblanding.

Trin 8

Når du er færdig, skal du tale med din træner om dine udsigter. Bed ham om at bestemme, hvilket program der passer til dig. En god specialist sender dig ikke til receptionen, men tilbyder sin egen løsning på problemet - fx supplerer styrketræning med yogaklasser og anbefaler dansøvelser i stedet for trin-aerobic. Hvis dette passer dig, er du velkommen til at købe et abonnement - sandsynligvis har du fundet din coach.

Anbefalede: