Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro 2012-spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro 2012-spil
Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro 2012-spil

Video: Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro 2012-spil

Video: Top 10 Goals - EURO 2012 |||HD||| 2022, December
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab, der finder sted i sommeren 2012, bekymrer sig i stigende grad hjerterne for fans af denne sport. Allerede i dag forbereder de sig på at støtte deres landshold i turneringskampene og ser frem til starten på gruppespillet.

Sådan finder du ud af tidsplanen for Euro 2012-spil
Sådan finder du ud af tidsplanen for Euro 2012-spil

Er det nødvendigt

  • - adgang til Internettet
  • - aviser og magasiner
  • - tv;
  • - radio.

Instruktioner

Trin 1

Euro 2012 bliver det 14. mesterskab, der afholdes i UEFA-regi. Deltagelse af 16 hold fra forskellige lande, der har bestået kvalifikationsrunden. Desuden bliver Europamesterskabet i år den sidste turnering, hvor et sådant antal nationale hold deltager - i sommeren 2016 vil der være 24 af dem. Et andet træk ved Euro 2012 er det faktum, at konkurrencen afholdes samtidigt i Polen og Ukraine.

Trin 2

Kampplanen for dette mesterskab er allerede kendt. Den nemmeste og hurtigste måde at finde ud af om dette er at bruge hjælp fra Internettet. For en forespørgsel med samme navn i en hvilken som helst søgemaskine vises mange websteder, der har disse oplysninger. Den første ligakamp finder f.eks. Sted den 8. juni i Warszawa mellem landsholdene i Polen og Grækenland. Og to timer senere finder det russiske landsholds første kamp sted, som vil konkurrere med det tjekkiske landshold. Kampen om sejren i finalen finder sted i den ukrainske hovedstad den 1. juli.

Trin 3

Find ud af mere om tidsplanen fra aviser og sportsmagasiner. Nogle af dem har allerede offentliggjort på deres sider listerne over hold opdelt efter grupper i turneringen og datoerne for EM-2012. Resten vil gøre det tættere på starten af ​​mesterskabet.

Trin 4

Se sport på tv. Det giver også oplysninger om fremtidige spil, live streamingtider og den by, hvor kampen finder sted. Derudover kan du efter hvert spil få en sportsanmeldelse af kampen, lære om situationen ved EM og chancerne for, at landsholdene i Rusland og Ukraine bliver vindere af en sådan turnering.

Trin 5

Lyt til radioen. Sportsnyheder under mesterskabet ignorerer aldrig denne begivenhed. Fra dem kan du også lære om de kommende spil, indsamlede point og det samlede billede af turneringen. Takket være disse oplysninger går du ikke glip af en enkelt vigtig kamp og vil altid være opmærksom på alt relateret til en sådan storslået begivenhed som Euro 2012.

Populær af emne.