Sådan Lærer Du At Stå På Ski Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Stå På Ski Hurtigt
Sådan Lærer Du At Stå På Ski Hurtigt

Video: Sådan Lærer Du At Stå På Ski Hurtigt

Video: КАК НАУЧИТЬСЯ КАТАТЬСЯ НА ЛЫЖАХ ЗА ОДИН ДЕНЬ | НАЧИНАЮЩИЙ УЧИТ БАЗОВЫЕ ПОВОРОТЫ 2022, December
Anonim

Langrend er en af ​​de hårdeste cykliske sportsgrene. Det er ikke kun nødvendigt at indstille den korrekte rideteknik, men også at udvikle fysiske kvaliteter løbende. Der er andre vigtige detaljer at overveje.

Sådan lærer du at stå på ski hurtigt
Sådan lærer du at stå på ski hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Lær at holde din balance. Når du er på sporet, skal du strop dine støvler til skibindingerne og prøve at stå op til din fulde højde med kun en pind. Lær at stå og stå på ski med en anden. Bed om din støtte, hvis du endnu ikke er sikker på dine evner. Derefter lærer du alt selv.

Trin 2

Øv dig alle funktionerne i skiløb. Til at begynde med vil det være nok for dig at lære at køre på det klassiske træk, der udføres på et dedikeret spor. Det kan bruges til at øge hastigheden på fladt terræn. Du skal bare beherske det. Så start med at bevæge dig med din venstre fod. Forlæng din højre pind fremad og sparke jorden for at drive dine ski. Derefter skal du på samme måde gøre den samme bevægelse med din højre fod og venstre pind.

Trin 3

Kør på denne måde på sporet, indtil bevægelserne bliver fortrolige, og du ikke vil udføre dem på autopilot. Prøv at holde ryggen let bøjet. Når du begynder at køre ned ad bjerget, skal du vippe det endnu mere og bøje dine knæ. Dette giver maksimal acceleration af bevægelsen. På sletten kan du bare skubbe af med dine hænder, men slet ikke bevæge dine ben. Denne teknik styrker musklerne i arme, skuldre og ryg, hvilket er meget vigtigt for hurtig skiløb.

Trin 4

Lær at ride og skate. Denne type er teknisk sværere end den klassiske. Men hvis du ønsker det, vil du mestre det på kort tid. Så husk at med dette træk fungerer alle dele af kroppen: bagagerum, arme, ben. Tag en lille bakke op. Du er nødt til at klatre på den og krydse skiene bagud.

Trin 5

Foretag en bevægelse med din venstre fod til siden, og skub den af ​​med venstre pind. Skift derefter din vægt til din højre fod og udfør en lignende bevægelse med højre pind. Bevæg dig på denne måde, skubbe skiftevis med pinde og omarrangere dine ben.

Trin 6

Vær meget opmærksom på kors- og fysisk kondition. Træn hver anden dag, kør så mange kilometer som din mentor fortæller dig. Det hele afhænger af din nuværende træning og mål. Træn også i gymnastiksalen, idet du træner din ryg, ben, abs, arme og skuldre. Alle disse trin giver dig mulighed for at stå på ski hurtigt over tid.

Populær af emne.