Sådan Lærer Du At Løbe Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Løbe Hurtigt
Sådan Lærer Du At Løbe Hurtigt

Video: Sådan Lærer Du At Løbe Hurtigt

Video: Sådan Lærer Du At Løbe Hurtigt
Video: LÆR AT LØBE HURTIGERE! 2024, April
Anonim

At løbe hurtigt kan øge mængden af kalorier, du forbrænder betydeligt. Med en hastighedsforøgelse på kun en kilometer i timen øges energiforbruget med omkring 40 kilokalorier på en halv time. Derudover er det et hurtigt løb, der giver en uforglemmelig følelse af at flyve over jorden, selvom denne flyvning kun varer et sekund, fra et trin til et andet.

Sådan lærer du at løbe hurtigt
Sådan lærer du at løbe hurtigt

Er det nødvendigt

  • - løbesko;
  • - spejl
  • - bænk;
  • - let vægtstang eller håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du beslutter dig for at lære at løbe hurtigt, skal du revurdere dine løbesko. Jo hurtigere du løber, jo større påvirkning får dine led. Nu skal du kun bruge specielle løbesko med god vriststøtte og luftkamre under hæl og tå.

Derudover har løbesko en særlig beskyttelse af sokken, hvilket er meget vigtigt, når du løber på langrendsløb.

Trin 2

Forsøg ikke at øge din kørehastighed ved at forlænge dit skridt. Dette får dig til at bevæge dig ved at hoppe. Dette øger kalorieudgifterne, men er slet ikke befordrende for et hurtigt løb.

Trin 3

For at løbe hurtigt skal du øge din skubbe kraft. For at gøre dette skal du springe øvelser som at hoppe på en bænk med begge ben på samme tid eller hoppe på en bænk med skift af ben.

Hovedkravet er, at øvelsen skal udføres i et hurtigt tempo uden forsinkelser på bænken eller på jorden.

Trin 4

Hoppe med vægte hjælper også med at øge benens sparkekraft.

Tag en let vægtstang eller håndvægte. Placer vægtstangen på ryggen i området med den syvende halshvirvel, tryk håndvægtene mod dine skuldre. Squat langsomt indtil fuld squat. Hop så skarpt så højt som muligt. Prøv at holde dine fødder væk fra jorden på samme tid.

Samtidig med springet kan du smide håndvægte op på udrettede arme. Løft ikke stangen op.

Trin 5

Den korrekte løbeteknik er meget vigtig. For at gøre dette skal du udføre øvelser som jogging med høje hofter og jogging med en overlapning. Begge øvelser udføres med høj hastighed og maksimal amplitude. Prøv at praktisk talt nå ud med knæene mod brystet og dine hæle til dine bagdele. Kør mindst 60 meter ved at lave begge øvelser, skiftevis med at løbe i et roligt tempo.

Trin 6

At løbe hurtigt er umuligt uden godt håndarbejde. Hvis du bruger dine hænder forkert, vil kroppen svaje, mens du løber, hvilket begrænser den samlede bevægelse fremad.

Trin 7

Stå foran spejlet. Slap af dine skuldre. Bøj albuerne vinkelret.

Arbejd aktivt med dine hænder, efterlign deres bevægelse, mens du løber. Sørg for, at skulderlinjen forbliver stationær. Bøjningsvinklen i albueleddene bør ikke ændre sig. Sørg for, at kroppen ikke udfolder sig efter hånden under aktivt arbejde i hænderne. Kun skulderledene skal fungere.

Anbefalede: