Sådan Lærer Du At Løbe 3 Km

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lærer Du At Løbe 3 Km
Sådan Lærer Du At Løbe 3 Km

Video: Sådan Lærer Du At Løbe 3 Km

Video: Løb 5 km - Sådan træner du dig op til din første 5 km løbetur 2022, November
Anonim

Du kan muligvis ikke løbe, men alle kan lære. Der er undtagelser relateret til skader eller skader, der er uforenelige med løb, men i alle andre tilfælde kan du lære at løbe hurtigt og langt. Løb giver en god belastning på hjertet, efter at have kørt et par kilometer kan du nemt vurdere dit helbred og din fysiske kondition.

Sådan lærer du at løbe 3 km
Sådan lærer du at løbe 3 km

Er det nødvendigt

  • - sportsuniformer
  • - sneakers
  • - spiller

Instruktioner

Trin 1

For at lære at køre lange afstande, for eksempel 3 km, skal du bare gøre det. At løbe regelmæssigt er vejen til succes. Start i det små: bare løb i et roligt tempo, så længe din ånde og udholdenhed tillader det. Normalt kan en uforberedt person ikke stå mere end 1 km. Løb lidt mere hver dag, mindst 100 meter. Og efter et stykke tid vil målet blive nået.

Trin 2

Når du løber, er det vigtigste endda vejrtrækning. Start ikke i et hurtigt tempo. Kør langsomt, men så din vejrtrækning ikke kommer på afveje. Første gang fungerer det ikke, men efter et par træningspas vil du være i stand til at løbe, og din vejrtrækning vil ikke komme på afveje. Accelerér, hvis du har lyst til det, mod slutningen af ​​afstanden.

Trin 3

At køre i selskab er ikke en god idé. Du tror måske, at det vil være sjovere i virksomheden, men i virkeligheden fungerer det stadig ikke at tale, mens du løber, men at indhente nogen er ikke en behagelig fornøjelse, men sandsynligvis vil det komme ud på den måde. Træn derfor alene.

Trin 4

Kør på et passende tidspunkt. Det menes, at du skal løbe om morgenen, men denne tilstand er ikke egnet for alle. Folk reagerer forskelligt på det tidligere tidspunkt af dagen, og hvis nogen føler nok styrke i sig selv om morgenen, foretrækker andre en stille jogning sent på eftermiddagen.

Trin 5

Vær ikke doven. I de første par dage vil du blive drevet af entusiasme, men med tiden begynder det at falme. Husk, at det første løb, du gik glip af, er vejen til at afslutte dit løb. Så du opnår ikke resultatet, du lærer ikke at løbe selv 3 km.

Trin 6

Score resultater. Løb lidt længere hver dag og vær stolt af dig selv. Dette er meget stimulerende for yderligere resultater.

Trin 7

Du behøver ikke løbe hver dag, men du skal træne regelmæssigt. Bedst: 2-3 gange om ugen. Så dine muskler vil på den ene side vænne sig til belastningen, på den anden side har de tid til at komme sig i løbet af en hviledag.

Trin 8

Det er bedre at løbe på gaden og ikke på træningsrummet. Få en spiller, lav dig selv en god playliste. Opdater det fra tid til anden for at inkludere ny musik. Ændringen af ​​kulisser, årstider og møde mennesker og musik lader dig ikke kede dig, mens du løber.

Trin 9

Vælg behageligt løbende tøj. Hvis du føler dig utilpas med sko eller noget stykke sportstøj, skal du købe et andet. Det skal være behageligt og behageligt for dig at træne.

Populær af emne.