Hvordan Man Laver En Fingerpark

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Fingerpark
Hvordan Man Laver En Fingerpark

Video: Hvordan Man Laver En Fingerpark

Video: Hvordan Man Laver En Fingerpark
Video: ТРЮКИ на ФИНГЕРБОРДЕ для НОВИЧКА| ТОП 5 2024, April
Anonim

Fingerboarding er en sjov hobby og kan praktiseres uendeligt, især hvis du har en fingerpark til forskellige tricks. Det er ikke nødvendigt at købe en fingerpark - priserne er høje, og materialet er ikke altid vellykket til arbejde. Hvis du vil, kan du nemt lave det selv og nyde alle mulighederne på gribebrættet.

Hvordan man laver en fingerpark
Hvordan man laver en fingerpark

Er det nødvendigt

  • - et ark fiberplade eller krydsfiner
  • - møbler hjørner
  • - skruer
  • reb
  • - ethvert objekt med cylindrisk form
  • - træstykker, skruetrækker eller skruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Skær et lille rektangel ud af fiberpladen med et stiksav og fug det godt med kogende vand eller meget varmt vand, så træet begynder at bøje. Pres det våde ark mod en rund genstand, såsom en krukke eller en gryde, indtil lagen danner en halvcirkelformet form. Bind det bøjede rampeemne med snor for at forhindre, at det retter sig. Placer rampen med de buede kanter på en plan overflade, og tryk den ned med noget tungt.

Trin 2

Nu skal du vente på, at rampen tørrer helt, hvilket vil ske om 10-12 timer. I løbet af denne periode skal du lave understøtninger til det buede blad. Tag lige, rektangulære træstykker, der matcher rampens længde og højde, og søm dem fast på rampen. Skær derefter områder af fiberplader ud, i samme bredde som det foldede lærred, og søm dem i begyndelsen og slutningen af rampen. Forstær platformene nedenfra med ekstra bjælker eller møbelhjørner.

Trin 3

Modificer den færdige rampe - sand og slib overfladerne, lak den, mal om ønsket. Fastgør rampen til en bred, flad fiberpladebund og fastgør den til et bord eller gulv.

Trin 4

Der er en anden original måde at lave en fingerpark på ting, der altid er ved hånden. Denne metode kræver ikke materialer og værktøjer. Tag en stak bøger, nogle lydbånd, nogle cd'er, og begynd at bygge en park.

Brug bøger i forskellige tykkelser og størrelser til at fremstille pyramider, trapper, spring og andre bakker, og kassette- og skivebokse er perfekte som overflader til lige og skrå glidning.

Anbefalede: