Hvor Finder Du Tidsplanen For OL

Hvor Finder Du Tidsplanen For OL
Hvor Finder Du Tidsplanen For OL

Video: Hvor Finder Du Tidsplanen For OL

Video: Hvor Finder Du Tidsplanen For OL
Video: Gather Specific Information About 1 Club, IM, OL Program 2024, April
Anonim

Den 25. juli 2012 finder den første konkurrence i de 30. olympiske sommerlege sted. På bare 19 dage afholdes mere end 600 konkurrencer i 31 sportsgrene i England, hvor de olympiske konkurrerer om 302 sæt priser. Med en sådan overflod af starter vil de, der har mulighed for personligt at deltage i dette sportsbegivenhed eller vil følge dets fremskridt i tv-udsendelser, have svært ved at planlægge deres tid uden en spilplan.

Hvor finder du tidsplanen for OL 2012
Hvor finder du tidsplanen for OL 2012

Den første version af tidsplanen blev offentliggjort af arrangørerne af OL i London for længe siden - i midten af februar 2011. Siden da er der foretaget mindre ændringer af den, og den seneste version kan ses på Olympiadens officielle hjemmeside - et direkte link til siden med den interaktive kalender er angivet nedenfor. Denne kalender giver dig mulighed for at få både generel information om, hvilke dage konkurrencerne finder sted i de sportsgrene, der er interessante for dig, samt få mere detaljerede oplysninger. Det inkluderer start- og sluttiderne for konkurrencen på hvert trin (kvalificeringsstart, semifinaler osv.) Og deres placering.

Den officielle webside giver kun visning på to sprog - engelsk og fransk. Hvis deres viden er utilstrækkelig, kan du bruge online oversættere, men automatisk oversættelse giver hidtil ikke et meget højkvalitetsresultat. Alternativt kan du bruge de versioner af tidsplanen, der er oversat til russisk, offentliggjort på siderne i "zone ru". En af disse kalendere er for eksempel på webstedet championat.com - et direkte link til det er også angivet nedenfor. I denne version præsenteres starten på Olympiaden på en liste med dato og tidspunkt for konkurrencen.

En mere bekvem version af den olympiske kalender på russisk kan for eksempel findes på hjemmesiden russianlondon.com. Ved at klikke på det direkte link under denne artikel vil du blive ført til det afsnit, hvor den sammenfattende kalender over begivenhederne i OL i London er placeret. Der kan du også følge linkene til sider med mere detaljerede oplysninger om startplanen i individuelle sportsgrene. Der er også en tidsplan for konkurrencer i dette afsnit opdelt efter individuelle sportsfaciliteter. Dette kan især være nyttigt at planlægge at deltage i så mange starter som muligt uden at spilde tid på at rejse mellem olympiske spillesteder.

Anbefalede: