Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro
Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro

Video: Sådan Finder Du Ud Af Tidsplanen For Euro

Video: Kampplan UEFA Euro 2020 2022, December
Anonim

Fodbold er en af ​​de mest spektakulære sportsgrene. Den sidste fase af det europæiske fodboldmesterskab 2012 (EURO 2012) finder sted i Polen og Ukraine fra 8. juni til 1. juli. For ikke at gå glip af de mest interessante kampe, skal en fodboldfan kende kampplanen.

Sådan finder du ud af tidsplanen for Euro 2012
Sådan finder du ud af tidsplanen for Euro 2012

Instruktioner

Trin 1

Det europæiske fodboldmesterskab finder sted hvert fjerde år. Lande indsender ansøgninger til turneringen på forhånd, ifølge resultaterne af udvælgelsen bliver det vindende land navngivet. Konkurrencen om at være vært for den vigtigste fodboldturnering i Europa i 2012 blev vundet af et fælles bud fra Polen og Ukraine.

Trin 2

51 hold kappede om retten til at kæmpe i den sidste del af turneringen (fjorten billetter), kvalifikationskampe blev afholdt fra 11. august 2010 til 15. november 2011. Holdene i Polen og Ukraine kom som turnerings værtslande ind i den sidste del ude af konkurrence. Således i den sidste del vil seksten hold mødes, opdelt i fire grupper - A, B, C og D. Det russiske landshold er i gruppe A, så dets første kamp spiller den 8. juni, dets rival vil være den Tjekkisk landshold.

Trin 3

Du kan finde ud af tidsplanen for spil på mange sider. For eksempel kan du finde meget detaljerede oplysninger om alle spil på Fodbold Rusland webstedet. I spilkalenderen er det russiske landshold fremhævet i farve, hvilket giver dig mulighed for straks at finde de mest interessante kampe for russere.

Trin 4

Hvis du planlægger at deltage i specifikke kampe, vil du være interesseret i tidsplanen for spil med en angivelse af deres nøjagtige placering. Du kan finde de nødvendige oplysninger på den europæiske fodboldunion, UEFA.com, officielle hjemmeside. En lige så detaljeret tabel kan findes på Korrespondent.net-ressourcen.

Trin 5

For fodboldfans, der ser kampe på tv, vil Ar4es.info-webstedet være nyttigt, hvor du ikke kun kan finde tidsplanen for spil, men også information om, hvilke russiske kanaler der sender dem. Du kan finde oplysninger om udsendelse af fodboldkampe på Soccer.ru-webstedet i afsnittet "Fodbold på tv". Dette websted giver dig altid mulighed for at holde dig ajour med, hvilke spil der afholdes i de kommende dage, og på hvilke russiske kanaler du kan se dem.

Populær af emne.