Hvordan Man Binder Et Bælte Ved En Karateka

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Binder Et Bælte Ved En Karateka
Hvordan Man Binder Et Bælte Ved En Karateka

Video: Hvordan Man Binder Et Bælte Ved En Karateka

Video: Hvordan Man Binder Et Bælte Ved En Karateka
Video: Hvordan binder jeg mit bælte? 2024, April
Anonim

At vide, hvordan man binder karatebæltet korrekt, er et meget vigtigt skridt. Dette kan sammenlignes med overholdelsen af reglerne for etikette ved bordet, reglerne for adfærd på offentlige steder og påklædningskoden i forskellige officielle institutioner. Hvis du binder det forkert, vil du se meget dum ud, du vil få det indtryk, at en ekstra person, der er uvidende om disse sager, er kommet ind i den stramme kreds af atleter, der stadig foregiver at passe ind i deres samfund. Der er mange forskellige måder at binde et bælte til karatekas på.

Hvordan man binder et bælte ved en karateka
Hvordan man binder et bælte ved en karateka

Instruktioner

Trin 1

De grundlæggende principper for at binde et bælte er som følger: - Bæltet skal strammes stramt for ikke at løsne sig under en kamp eller træning;

- bæltet er placeret lige over hofterne;

- bæltets ender skal være ens i længden;

- begge ender af bæltet skal starte fra knuden og rettes nedad, hvilket er meget vigtigt, da de under træning og kampe ikke dingler og forstyrrer dine bevægelser;

- bæltet skal aldrig krydses med ryggen. Det er værd at foretage en reservation her, at mestrene i nogle stilarter stadig kræver at binde bæltet nøjagtigt, så det krydser bag ryggen, det vil sige i denne henseende afhænger alt af karateskolen.

Trin 2

Når du har gjort dig bekendt med de grundlæggende regler for placeringen af karatebæltet, kan du begynde at binde det. Så tag bæltet i dine hænder, tryk den ene af dens ender mod din mave i navleområdet.

Trin 3

Sæt derefter bæltet rundt om dig. Hvor den lange ende møder den korte ende, skal du trykke på den korte ende med fingeren og sikre den tæt ved at placere den lange ende over den og vikle bæltet omkring dig en gang til. Således viser det sig, at bæltet vil blive viklet i to lag.

Trin 4

Derefter skal du placere den lange ende af bæltet over den korte og derefter føre den under begge lag af bæltet, der er dannet på din torso, fra bunden op til toppen.

Trin 5

Tag derefter den lange ende i din hånd, og træk den korte under begge lag af bæltet i retning fra top til bund, dvs. følg proceduren modsat den, du gjorde med den lange ende. Når du trækker den korte ende under bæltet, dannes der en sløjfe, hvor du skal tråde den lange ende af bæltet og stramme den resulterende knude. Hvis du gjorde alt korrekt, vil den resulterende knude holde dit bælte tæt under træning eller kamp.

Anbefalede: