Sådan Binder Du Et Sambo-bælte

Indholdsfortegnelse:

Sådan Binder Du Et Sambo-bælte
Sådan Binder Du Et Sambo-bælte

Video: Sådan Binder Du Et Sambo-bælte

Video: Sådan Binder Du Et Sambo-bælte
Video: How to BIND OFF Knitting for Total Beginners 2023, December
Anonim

Bæltet er en vigtig del af en sambists sportsuniform. Hovedfunktionen ved sambistens bælte er at holde jakken svingende åben under forskellige brydningsteknikker. Sambo jakker og bælter er lavet af bomuldsstoffer. Evnen til at binde et bælte er meget vigtig for en sambist, og fra denne artikel kan du lære alle finesser i denne sag.

Sådan binder du et sambo-bælte
Sådan binder du et sambo-bælte

Instruktioner

Trin 1

Vælg den rigtige bæltelængde. Et korrekt valgt bælte skal være i området fra 2, 8 til 3, 2 m. Hvis bæltet er bundet korrekt, skal dets bundne ender være over knæene, men under kanten af jakken. Husk, at et korrekt bundet bælte er 5% af succesen, hvilket generelt er meget, når konkurrenter med omtrent samme styrke konkurrerer.

Trin 2

Find midten af bæltet ved at folde det halvt. Midten af bæltet vil være udgangspunktet. Placer bæltet foran dig, midten af bæltet skal være på linje med midten af maven. Du kan sandsynligvis finde ud af, hvordan du finder midten af maven selv.

Trin 3

Sæt bæltet omkring dig to gange for korrekt pasform. Husk, at bæltet skal være bundet moderat stramt. Det vil sige, han skal ikke dingle, men du skal ikke presse dine indersider for meget og flittigt binde dit udstyr - dette kan ikke kun påvirke dit helbred dårligt, men også svække dig i kamp. Dernæst skal du justere enderne af bæltet.

Trin 4

Tag begge bånds drejninger op med den udvendige ende, og bring enden op. Lav derefter en knude med den øverste ende omkring den nederste ende. Hvis du har svært ved at forestille dig alle disse shenanigans med bæltet, så er der billeder til din tjeneste for at forstå, hvordan man gør det hele. Hvis du har svært ved at finde ud af, hvordan du binder bæltet på dig selv, så prøv at øve med en anden, såsom en træner eller en modstander.

Trin 5

Træk den øverste ende af bæltet gennem den resulterende sløjfe. Derefter strammes vi i vandret position og får et korrekt bundet bælte til sambo-brydning. Du har nu +5 til styrke, fingerfærdighed eller hvad som helst. Det vigtigste er, at du er nødt til at lægge 95% af indsatsen indtil sejren, og ikke alle 100. Hvis du ikke lykkedes det, så fortvivl ikke, løft bæltet og prøv efter at have læst instruktionerne igen og kigget på billederne, for at binde det igen. Jeg ønsker dig succes med at binde et bælte og i brydning kaldet sambo.

Anbefalede: