Sådan Gør Du SAMBO

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du SAMBO
Sådan Gør Du SAMBO

Video: Sådan Gør Du SAMBO

Video: Sådan Gør Du SAMBO
Video: COMBAT SAMBO. First lesson sambo academy 2024, Marts
Anonim

Der er mange typer kampsport, hver af dem har mange fordele, men der er også ulemper. Balancen mellem positive og negative kvaliteter observeres ikke altid, og det er vigtigt at tage højde for dette, når du vælger en sportsafdeling. Sambo er i øjeblikket en kamp, der får fart. I flere år har hendes hengivne rundt om i verden forsøgt at tiltrække den olympiske komités opmærksomhed på hende for at inkludere hende i de olympiske sportsgrene. Men for at opnå succes i SAMBO i fremtiden er det nødvendigt at starte korrekt.

Sambo
Sambo

Hvad er SAMBO

Selve udtrykket "sambo" er en forkortelse og står for SAM-beskyttelse uden våben. Således indeholder selve navnet princippet om sambo - selvforsvar, fordi sambo ikke lærer at kæmpe, men kun at forsvare. Dette er meget korrekt fra et psykologisk synspunkt, fordi en person, der er trænet i de rigtige traditioner for denne kampsport, udvikler fysiske færdigheder og indser behovet for at være i stand til at forsvare sig selv og ikke angribe. Grundlæggerne af denne sport samlede den stykke for stykke og lånte forskellige teknikker, teknikker og stilarter fra andre typer kampsport, såsom jujitsu, boksning, judo, sumo og andre internationale typer brydning.

Hvad SAMBO giver

Som mange typer kampsport har SAMBO sin egen filosofi, separate undervisningsmetoder. Sambo træner viljestyrke og udholdenhed, bygger karakter. Dette er en meget god fysisk kondition, som ikke er ubehagelig eller smertefuld (som for eksempel i forskellige typer kamp). Ifølge statistikker er SAMBO faktisk en af de mindst traumatiske typer kampsport, fordi den er lidt statisk, men den kan ikke kaldes kedelig. Under moderne forhold hjælper viden om sambo-teknikker til at beskytte sig selv og sine kære og ofte redde liv, fordi det ikke er styrke, der vinder i kampen, men den viden og fingerfærdighed, der læres i dette afsnit.

Aldersbegrænsninger i sambo

Børn fra 6-7 år føres til den forberedende sambosektion, men på dette tidspunkt trænes de i fysisk træning og minimale selvforsvarsteknikker. Allerede mere seriøs træning begynder i en alder af 8, mens professionel træning kun begynder i 10 år. Både drenge og piger kan blive forlovet. SAMBO har ikke en maksimal alder, mange ældre deltager allerede i SAMBO-konkurrencer i veteraner. Men jo tidligere barnet begynder undervisning, jo stærkere bliver hans karakter og bedre fysisk kondition.

Hvor skal man hen for at øve SAMBO

Hvis der er et ønske om virkelig at engagere sig i denne form for kampsport professionelt, skal du kontakte den regionale sports-, by- eller distriktsskole eller sundheds- og fitnesscentre, hvor der er en sambosektion baseret på sportsskolen. Der er naturligvis private coachingbaser, men kun en sportsskole giver ikke kun mulighed for at lære selvforsvarsteknikker, men også for at vise deres præstationer på konkurrencer på forskellige niveauer, herunder verdensmestre.

Hvad der er nødvendigt for sambo-træning

Som i andre sportsafdelinger er det nødvendigt at fremlægge en lægeerklæring fra en børnelæge om barnets gode helbred, som giver ham mulighed for at engagere sig i en sådan sport. Sportsbeklædning er også vigtig, for med det vil barnet have mere selvtillid og en følelse af fuld deltagelse samt beskyttelse mod skade. SAMBO-uniformen indeholder en sambojakke (ligner en judokimono), shorts (korte, uden lynlåse og lommer, bedre specielle), brydestøvler med bløde såler. Formens kvalitet er af stor betydning, fordi nogle greb i SAMBO udføres ved at tage fat i jakken, og specielle sko hjælper med ikke at glide på tatamien. Resten af kravene afhænger af, hvor de skal hen, på sportsskolen skal du stadig indsende en kopi af fødselsattesten og et foto på dit personlige kort. Hvis det er nødvendigt, hvis gruppen betales, skal du betale det passende beløb til kassereren.

Anbefalede: