Sådan Gør Du Det Lige I Poolen

Sådan Gør Du Det Lige I Poolen
Sådan Gør Du Det Lige I Poolen

Video: Sådan Gør Du Det Lige I Poolen

Video: Sådan Gør Du Det Lige I Poolen
Video: 서울 숲속 [캠핑] 도심이라 가능했던 캠핑의 모든 순간ㅣ밤에 천둥번개 비가 내릴 줄이야ㅣ축제는 함께 즐겨야 제맛이지ㅣ볼거리 먹거리, 구독자 선물까지 가득한 곳ㅣ캠린이 추천 캠핑장 2023, November
Anonim

Svømning betragtes som en af de mest blide sportsgrene, som kan udøves af alle, unge og gamle uden nogen særlig fare for skade, så denne sport er meget populær. Imidlertid tænker de fleste svømmere sjældent på en træningsplan på forhånd, og som et resultat kan de ikke forbedre deres resultater eller nå andre mål, såsom at tabe sig eller styrke rygmusklerne.

Sådan gør du det lige i poolen
Sådan gør du det lige i poolen

Svømning skal som enhver anden sport udøves regelmæssigt. Regelmæssigheden og varigheden af dine træningsprogrammer skal afhænge af både dine fysiske evner og dine mål. For amatører er den bedste mulighed to eller tre gange om ugen i 40-50 minutter. Den ideelle mulighed er klasser med en træner (det betyder ikke noget - i en gruppe eller individuelt), da en erfaren lærer vil bygge lektionen korrekt og vil påpege alle dine fejl og stimulere dig til at udføre vanskelige øvelser, der giver dig mulighed for at gøre betydelige fremskridt inden for svømning. Men hvis du beslutter dig for at gøre det selv, skal du huske et antal enkle regler. Først og fremmest skal du starte klasser med en opvarmning. Hvis det er muligt, skal du tage mindst 5 minutter at varme op på land. Udfør det sekventielt fra top til bund - først skal du forsigtigt varme halsen op, derefter armene fra hænderne til skuldrene, torsoen (især ryggen) og endelig benene. Forresten er et varmt brusebad inden du begynder på lektioner, som skal tages i enhver pool, også godt for dine muskler. Hvis der ikke er nogen måde at varme op på land, skal du sørge for at gøre dette allerede i vandet. Opvarmning i vand kan være meget forskellig - det hele afhænger af, hvad du nøjagtigt vil afsætte denne træning til. Afhængigt af din fysiske kondition kan dette enten være et 50 m glidebrystslag eller straks percussion med et 400 m kompleks. Under alle omstændigheder skal du ikke prøve fra de første sekunder at give alt, hvad du er i stand til - start langsomt, lyt til din krop, øg gradvist intensiteten af de udførte øvelser. Det er bedre at tænke over hoveddelen af træningen på forhånd. Alternative øvelser til arme og ben, til udholdenhed og styrke, til hastighed og til træningsteknik. En lang række øvelser kan findes både i tekstformat og som video-tutorials på Internettet. Der kan du også finde færdige træningsplaner. Forsæt ikke øvelser med ekstra udstyr - padle, brædder, bolde, finner og andet udstyr. Hvis det ser ud til, at du laver noget forkert, og der ikke er nogen, der beder om råd, så bed en ven om at optage dig på video (eller optage dig selv ved hjælp af et stativ), se på dig selv fra siden - fejl vil straks få øje på det. Prøv at følge de tidsintervaller, du har indstillet (hvad enten det er 1 minuts hvile eller en række øvelser, der skal gennemføres inden for en vis tid). For at gøre dette behøver du ikke have et gammeldags vandtæt ur med stopur - i de fleste svømmebassiner er der ure på væggene, der giver dig mulighed for at spore tidspunktet for sessionen og samtidig overvåge fremskridtene træningen. Efter den vigtigste, intensive del af træningen, forsøm ikke den såkaldte "tilbagekøb" - svøm mindst 50-100 meter langsomt, roligt, slapp gradvist af de anstrengte muskler.

Anbefalede: