Sådan Binder Du Dine Hænder Bag Ryggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Binder Du Dine Hænder Bag Ryggen
Sådan Binder Du Dine Hænder Bag Ryggen

Video: Sådan Binder Du Dine Hænder Bag Ryggen

Video: Sådan Binder Du Dine Hænder Bag Ryggen
Video: Вяжем красивую женскую кофточку - тунику крючком. Часть 2. 2023, Marts
Anonim

Nogle gange er du i selvforsvar nødt til at forsvare dig selv. Hvis du fangede en tyv i din lejlighed og formåede at banke ham på gulvet, skal du, før politiet ankommer, binde hænderne bag ryggen. Ved at gøre dette stopper du flugtforsøget. Så hvordan lærer du at binde dine hænder bag ryggen?

Sådan binder du dine hænder bag ryggen
Sådan binder du dine hænder bag ryggen

Instruktioner

Trin 1

For at binde dine hænder bag ryggen kan du bruge et bælte, et almindeligt reb, et slips og andre materialer ved hånden.

Trin 2

For at binde tyvens hænder med et buksebælte skal du bruge en dobbelt ikke-strækbar løkke. For at gøre dette skal du bælte bæltet halvt, så båndets ru overflader rører ved, skub det ovenfra ind i hullet i spændet. Udvid derefter den resulterende løkke, læg den på dine hænder, og stram ved at trække i enden af remmen, mens du drejer den til siden, så stroppen ikke dækker spændehullet.

Trin 3

For at fjerne en strammet sløjfe skal du tage den tæt over det øverste lag med begge hænders fingre, vende løkken strammende et par gange og løsne den. For at bestemme den side, der skal dreje løkken, skal du sikre dig, at den frie ende overlapper spændehullet. Drej i den retning.

Trin 4

På denne måde binder du ikke kun med et bælte, men også med andre genstande, der har et hul: en hundesnor, bælter fra tasker, kameraer osv.

Trin 5

En anden måde er at binde det med et slips. Fjern hurtigt dit slips, træk den eksisterende sløjfe på begge tyvens hænder, som er parallelle. Stram løkken, spred enderne af slips i modsatte retninger og binde dem i en figur otte fra bunden.

Trin 6

Og en anden måde er at binde med et almindeligt reb. Brug en konturløkke til det. Fold rebet i halvdelen, tag det derefter fra enderne med din højre hånd, åbn den lukkede ende og læg det på fingrene. Placer den åbne ende over rebet i din højre hånd. Med tommelfingeren og pegefingeren på din højre hånd skal du folde, klemme rebet og flytte din venstre hånd til venstre langs rebet.

Trin 7

Sæt den resulterende sløjfe på tyvens hænder, stram den fast, mens du adskiller enderne af rebet. Sæt dem derefter rundt om dine hænder to eller tre gange, og bind enderne med en almindelig knude.

Trin 8

Alternativt kan du vikle rebet tæt rundt om armene flere gange og trække enderne gennem den løkke, du forberedte på forhånd. Spred derefter enderne af rebet i modsatte retninger, vikl og bind en knude mellem dine hænder.

Populær af emne.