Sådan Binder Du Knæpuder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Binder Du Knæpuder
Sådan Binder Du Knæpuder

Video: Sådan Binder Du Knæpuder

Video: Sådan Binder Du Knæpuder
Video: Sådan fikser du døren, der binder 2023, November
Anonim

Varme knæpuder er en uundværlig vare for dem, der fører en aktiv livsstil, bruger meget tid udendørs eller konstant fryser derhjemme. De kan hjælpe med forskellige forstuvninger og ledsygdomme på grund af det faktum, at de ikke kun varmes, men også passer tæt og samtidig masserer benet. Du kan lave dem selv derhjemme.

Sådan binder du knæpuder
Sådan binder du knæpuder

Instruktioner

Trin 1

Knæpuder strikkes bedst af uld eller halvuld. Før du begynder at strikke, skal du bestemme stoffets tæthed. For at gøre dette skal du strikke en firkant på 10 x 10 centimeter og tælle, hvor mange løkker og hvor mange rækker du har. Mål derefter omkredsen af dit ben 10 til 15 centimeter over knæet. Derefter beregner du, hvor mange masker du skal støbe for at strikke en knæpude med den ønskede bredde. Beslut også længden på den fremtidige knæpude og beregne antallet af rækker, der skal bindes. For at knæpladen ikke bevæger sig ud og ikke går i folder, er det bedre at gøre den enten lille, i størrelse på knæleddet eller til midten af underbenet.

Trin 2

Den første måde at fremstille knæpuder med egne hænder på er strikning efter princippet om en elastisk sok. For at gøre dette skal du bruge fem tynde strikkepinde. Opdel antallet af masker, du har brug for, med fire, og læg dem på alle strikkepinde undtagen en, som er en hjælp. Strik derefter knæpuden i den længde, du har brug for, i en cirkel, skiftevis de forreste og bageste løkker. Du kan kun fremstille elastiske bånd langs produktets kanter. Til dette strikkes flere rækker, skiftevis de forreste og bageste løkker, derefter en glat klud og igen et elastikbånd. Et glat stof strikkes kun med forreste løkker uden veksling.

Trin 3

En anden måde at lave en gør-det-selv knæpude på er at strikke et rektangel og sy kanterne ved hjælp af strikkepinde eller en hæklenål. Hvis du strikker, skal du sætte det nødvendige antal løkker på og strikke strikken til den længde, du har brug for. Derefter skal du bare slutte kanterne på lærredet med en tråd, og knæpuden er klar. Du kan også lave knæpuden ikke med et solidt elastisk bånd, men med en glat del af de forreste løkker.

Trin 4

Hvis du vil hækle knæpuden, skal du lave en kæde med kædesømme, der er fem millimeter længere end benets omkreds og derefter strikke i enkelt hækling til den ønskede længde.

Trin 5

Hvis du vil strikke en åbent knæpude, kan du lave et hæklet mønster, men produktet bliver ikke så tæt.

Anbefalede: