Hvordan Man Laver Knæpuder

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Knæpuder
Hvordan Man Laver Knæpuder

Video: Hvordan Man Laver Knæpuder

Video: Hvordan Man Laver Knæpuder
Video: ✈️🏆. Hvordan man laver verdensrekord papirflyet til den længste flyvetid, designet af TAKUO TODA. ✈️ 2024, April
Anonim

Knæpuder er en nyttig ting, der kan være nyttigt for alle: motorcyklister, skateboardere, rulleskøjter, fodboldspillere og endda de mest almindelige sommerboere. Alt er klart om professionelle atleter: De bruger altid mærke knæpuder fra de bedste producenter. Men hvad med amatørdrengene, der er stramme med lommepenge eller sommerboere, der ikke behøver at købe "seje" produkter til at luge haven? Der er en billig og nem udvej: knæpuder lavet af … plastflasker!

Hvordan man laver knæpuder
Hvordan man laver knæpuder

Er det nødvendigt

Plastik flasker; lim "Moment"; blød klud; syl; stor nål eller stor skrædder brede elastiske bånd

Instruktioner

Trin 1

Fordelene ved denne metode er åbenlyse: der er ikke behov for at bruge en masse penge på at købe "ægte" knæpuder, det er ikke nødvendigt at opfinde ekstravagante måder at sy disse nødvendige dele af læder, kunstlæder og fylde denne "hud" med noget affald "for blødhed." Og desuden er plastknæpuder næsten vægtløs ting, der tager meget lidt plads, så du kan tage det med dig, uanset hvor du går.

Trin 2

Skær et rektangel ud af flasken for at beskytte dine knæled. Du kan gøre det større eller mindre afhængigt af din personlige komfort og selvfølgelig fysiske parametre. De optimale dimensioner er 15 centimeter op og 15 centimeter ned, hvis man tæller fra selve knæskallen. Takket være et sådant "mønster" vil knæpuden ikke forstyrre arbejdet i muskler og led, det vil ikke hæmme bevægelser og det vil ikke skade at skære ind i huden.

Trin 3

Anbring forsigtigt en blød klud på indersiden af plastikskærmene. For at det ikke "går" ind og ikke konstant flyver ud, er det bedre at holde det fast på plasten med lim.

Trin 4

Huller er lavet fra siderne af hver plastdel med en syl eller en stor stift - to til hvert skjold.

Trin 5

Indsæt elastiske bånd i hullerne, der holder knæpuderne på dine ben. Det er bedre at indsætte elastiske bånd store: så kan de let justeres til benstørrelsen og bindes.

Anbefalede: