Sådan Vælges Knæpuder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Knæpuder
Sådan Vælges Knæpuder
Anonim

Enhver, der i det mindste har været involveret i denne eller den slags aktive sport, ved i det mindste, at det er nødvendigt at tage sig af deres led. For det meste plager knæskader dem, der træner på hårde overflader.

Sådan vælges knæpuder
Sådan vælges knæpuder

Instruktioner

Trin 1

Fokuser på komforten i knæpuderne og pålideligheden af fiksering. Uanset hvilken sport du laver, hvor det er nødvendigt eller i det mindste ønskeligt (basketball, volleyball, hockey, kunstskøjteløb, ekstremsport), skal du vælge en model for dig selv og kun tage følgende faktorer i betragtning.

Trin 2

Vælg knæpuder af din størrelse. Denne egenskab ved knæpuder har 4 variationer, dvs. 4 størrelser. De er betegnet med tal fra 1 til 4. Den første størrelse eller "en", der er den mindste størrelse, passer dig, hvis din krop er lidt tynd, men tæt på normal. Hvis “en” ikke passer til dig, skal du vælge størrelse 2. Hvis du har en ret stor kropsbygning, skal du købe knæpuder i den tredje størrelse. Men den fjerde, den største, er velegnet til høje og store basketballspillere. Når du vælger din størrelse, skal du være opmærksom på, at størrelsen på knæpuder fra forskellige producenter ikke altid passer til hinanden, især når det kommer til kinesiske producenter.

Trin 3

Vær også opmærksom på kvaliteten af de materialer, som knæpuderne er fremstillet af. Vælg en dyrere og kvalitetsmodel til langvarig og regelmæssig brug. For at gøre dette skal du købe knæpuder fra en velkendt og velrenommeret producent.

Trin 4

Når du prøver på knæpuder, skal du sørge for, at de passer tæt mod knæleddet. Hvis det er okay, skal du lade knæpladen hvile på dit knæ i 1-2 minutter. Efter denne tid skal du næsten stoppe med at føle det på dit ben. Hvis dette ikke sker, men tværtimod, begynder du at føle ubehag og derefter prøve at prøve et andet par knæpuder. Dette par er ikke dårligt, det er bare for lille til dig.

Anbefalede: