Sådan Reduceres Din Højde

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Din Højde
Sådan Reduceres Din Højde

Video: Sådan Reduceres Din Højde

Video: Guide: Sådan vasker du dit tøj 2022, December
Anonim

Mange piger er komplekse på grund af deres figur, bryststørrelse og taljeomkreds. Du kan gå i sport, tabe dig, vælge specielt undertøj … Men hvad hvis pigens højde slet ikke er piget, under en meter firs? Klem dit hoved ind i dine skuldre, glem alt om hæle for evigt? Der er enklere løsninger.

Sådan reduceres din højde
Sådan reduceres din højde

Instruktioner

Trin 1

Udseende kan korrigeres med tøj. Visuelt kan vækst reduceres ved visuelt at opdele figuren i to dele. For at gøre dette kan du bruge kontrasterende farver på bluser og nederdele, vandrette striber, lagdelt tøj.

Trin 2

En anden måde at reducere din højde i andre menneskers øjne er at distrahere dem fra faktisk vækst. Du kan bære lyse sko, lyse tasker for at fokusere på bunden af ​​billedet. I dette tilfælde skal du undgå brede hatte, alt for lys makeup.

Trin 3

En stigning i volumener kan også reducere væksten. For at gøre dette er det slet ikke nødvendigt at spise toriki i ubegrænsede mængder. Volumen kan tilføjes med tøj og tilbehør. I stedet for en meget stram turtleneck skal du vælge en bluse med en krave. I stedet for tynde jeans - blussede bukser fra knæet. En klodset strikket sweater, en smukt knyttet stal - alt dette gør dig visuelt lidt lavere.

Trin 4

Hæle er ikke Guds straf, men en mulighed for at understrege din statelighed. Selvfølgelig skal du ikke vælge sko med tynde stilethæl på 12 centimeter. En lille, tyk, stabil hæl vil ikke gøre dig til et "vagttårn", men tværtimod vil understrege værdien af ​​din figur.

Trin 5

Til alle ovenstående punkter kan du tilføje en mere, meget vigtig. Glem ikke selvtilliden. Gå med en lige ryg og lige skuldre og husk at nogen meget gerne vil være så høje som dig.

Populær af emne.