Sådan øger Du Din Højde Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan øger Du Din Højde Derhjemme
Sådan øger Du Din Højde Derhjemme

Video: Sådan øger Du Din Højde Derhjemme

Video: Sådan øger Du Din Højde Derhjemme
Video: EFFEKTIV BOOTY-WORKOUT PÅ 3 MINUTTER 2023, September
Anonim

Nogle mennesker føler sig usikre, fordi de er korte. Dette problem kan dog løses. Dårlig kost og fysisk inaktivitet kan ofte være årsag til kort statur.

Sådan øger du din højde derhjemme
Sådan øger du din højde derhjemme

Instruktioner

Trin 1

Brug mindst 30 minutter om dagen på at træne for at styrke og strække dine muskler eller lav din yndlingssport.

Nogle sportsgrene fremmer vækst, såsom volleyball, basketball, svømning, cykling og højspring.

Trin 2

Yogakurser kan hjælpe med at tilføje vækst i voksenalderen. De slapper også af kroppen, frigør sindet og gør personen mere energisk. Mens god mental og fysisk sundhed er meget vigtig i denne proces. Øv yoga i mindst 30 minutter hver dag.

Trin 3

Calcium er et mineral, der direkte bidrager til forbedring af knoglestrukturen. Det er et af de væsentlige elementer for knogleudvikling og vækst. Forbrug mad rig på calcium, såsom mejeriprodukter, skaldyr og soja.

Trin 4

Men calcium kan ikke udføre sit arbejde uden tilstrækkelige mængder vitamin D. Tag 30-45 minutters solbadning hver dag mellem kl. 6 og kl. Det er en naturlig kilde til vitamin D. Derudover er fødevarer som rejer, laks, tun, korn og mejeriprodukter gavnlige.

Trin 5

Sov 8 timer og yderligere 30 minutter ved middagstid. Gå ikke i seng senere end kl. 23. Dyb søvn vil stimulere frigivelsen af væksthormoner.

Trin 6

For at bevare sundheden og øge væksten er det vigtigt at opretholde en afbalanceret diæt bestående af næringsstoffer som calcium, protein, zink, jern, vitamin A og D osv. Det er også en fordel at drikke mælk hver dag.

Trin 7

Overdreven indtagelse af alkohol og koffein er meget skadeligt for helbredet generelt og for vækst i særdeleshed, fordi det fører til vanskelig optagelse af næringsstoffer og mangel på vitaminer i kroppen.

Anbefalede: