Træningssystem For Kvinder

Træningssystem For Kvinder
Træningssystem For Kvinder
Anonim

Hvor mange gange, kære damer, har du hørt fra dine trænere: "Du har brug for en mild belastning, du er en kvinde"? Det lyder som om kvinder er syge mennesker, hvilken slags vrøvl?

Træningssystem for kvinder
Træningssystem for kvinder

Ofte har jeg hørt, at piger og kvinder ikke bør træne intensivt og med vægte, fordi de er … kvinder! Intet som dette! Jeg opfordrer dig, dejlige damer, til at smide denne stereotype ud af dit hoved og opbygge dine fitnessklasser, som du finder passende, ikke din træner.

Det lyder skræmmende, det ved jeg. Du tænker helt sikkert nu: "Men han er en træner, han ved bedre!" Nå, en logisk erklæring. Men lad os gå dybere, hvem er din træner? Master of Sports i Bodybuilding? Eller den europæiske mester i kraftløftning? Eller er det en pige, der konkurrerer i fitnessbikinikategorien? Hvis ja, så ved din træner virkelig bedre, for disse er erfarne fyre! De ved, hvad de taler om, fordi de selv gør det og lærer dig det. Men hvad nu hvis din træner for eksempel er en mester i sport inden for rytmisk gymnastik eller græsk-romersk brydning? Jeg er mere end sikker på, at sådanne "trænere" ikke engang havde håndvægte i deres hænder! Derfor forsikrer jeg dig om at stole på, at sådanne "trænere" ikke er det værd, fordi de overhovedet ikke ved, hvad fitness og bodybuilding er.

Ved du, mine kære, hvad er fitness? Der er en misforståelse om, at fitness hopper på en trinplatform med håndvægte på 2 kg i dine hænder … For at være ærlig rører denne vildfarelse mig bare, især når nogen siger, at takket være sådan en "fitness" mister du 20 kg.

For det første handler fitness ikke om at hoppe overhovedet! Dette er et komplet sæt grundlæggende og isolerende øvelser med det formål at styrke og opbygge muskeltonus. Hvis du vil have en presse med terninger og en rund røv - så er fitness noget for dig. Jeg vil dog med det samme bemærke, at du ikke skal have illusioner om, at ved intensivt at pumpe den samme presse, vil du blive ejer af terningerne. Ja, du vil have terninger, men du vil ikke se dem på grund af laget af subkutant fedt på maven. Således er det ikke nok bare at pumpe maven til at svede, du skal også følge en diæt! Men mere om det senere.

Så fitness. Disse er knebøjler med en vægtstang på 50 kg, dette er en liftløft med en vægtstang på 30 kg, disse er håndvægte på mindst 5 kg, dette er en bænkpres, dette er en løft, dette er isolationsøvelser på simulatorer og bare en lidt cardio (og ikke 100%, som alle tror). Jeg tror, du allerede har fået mit hoved omkring dette, fitness handler kun om vægttræning. Ingen byrder - intet resultat.

For dem der tænker: "Baren er kun for mænd! Vi er piger og vi ønsker ikke at blive pumpet!", Jeg informerer dig om, at du ikke bliver pumpet! Men sig, ved at hakke med en vægtstang på 40-50 kg, får du en rund og stram røv af dine drømme som et resultat! Vil du have sådan en røv? Selvfølgelig gør du det, alle vil have det.

Hvorfor netop en vægtstang? I det mindste fordi det er meget mere praktisk at squat med det end med håndvægte … Hvorfor 40-50 kg? Ja, fordi det er fra dette interval, at musklerne får nøjagtigt den stress, der får dem til at blive elastiske og vokse.

Jeg garanterer dig følgende, din træner vil aldrig godkende en sådan belastning, fordi du er … en kvinde! Svetlana Eregina er den absolutte mester i Moskva i fitness-bikinikategorien og sidder på huk med en vægtstang, der vejer 90 kg. Jeg squat personligt 50 kg, og ved årets udgang har jeg til hensigt at nå 60 kg, så jeg har en freaky røv! Og dig? Tror du stadig, at dette ikke er noget for dig? Hvad er en stor byrde for en kvinde?

Jeg kan kun sympatisere med dig … når alt kommer til alt uden et motionscenter uden yderligere vægte, vil din vej til figuren af dine drømme trække videre … i omkring et helt liv!

For dem der ikke tror på min tilgang til træning, vedhæftede jeg en video af Zina Rudenko til artiklen. Måske er Zina i stand til at overbevise dig?

Populær af emne.