Hvordan Man Laver Dacha Fitness Korrekt

Hvordan Man Laver Dacha Fitness Korrekt
Hvordan Man Laver Dacha Fitness Korrekt

Video: Hvordan Man Laver Dacha Fitness Korrekt

Video: Hvordan Man Laver Dacha Fitness Korrekt
Video: Cyberpunk 2077 ps5. Версия патча 1.31. Прохождение. #20 2024, Kan
Anonim

De fleste mennesker ejer en havegrund. Og ingen antyder, at et sommerhus med gamle værktøjer kan hjælpe dig med at tabe sig og opbygge muskler.

Hvordan man laver dacha fitness korrekt
Hvordan man laver dacha fitness korrekt

Lad os først starte med den daglige rutine for dem, der overnatter i landet eller bor der hele sommeren. Du skal vågne op senest klokken 8 om morgenen. Sommerboendes morgenmad skal være stor - mindst 700 kalorier. Det er bedre at gøre alle mulige ting tidligt om morgenen, mens det ikke er varmt i sengene. Det anbefales at afslutte sommerhusarbejdet inden kl. 14. Tag derefter en frokostpause, ikke mere end 500 kalorier. Kl. 16 er det bedst at lave græsplænen på dit sted og kl. 18 en have eller blomsterhave. Efter afslutningen af arbejdet skal du spise middag. Middagen skal være let, ikke mere end 400 kalorier. Om aftenen har enhver person brug for hvile.

For det andet er det bedst at bruge gamle redskaber til fysiske aktiviteter: en håndslie, en hakke, en rive, en simpel jernsav, en skovl, en økse og mere. Hvert arbejdsredskab påvirker en bestemt del af kroppen. Fletning: bryst, abs, ryg, skuldre, biceps og triceps, underarme, hænder. Rive, hakke: hænder, underarme, skulder, biceps, ryg. Jernsav, økse: hænder, underarme, skulder, biceps, ryg, abs, bryst. Skovl: ben, arme generelt.

For det tredje vil det være meget bedre, hvis værktøjerne skiftes der. For eksempel: I dag begynder du at luge, derefter klippe græsset og derefter vanding i haven. Allerede næste dag kan du lave strømpebånd af tomater, hugge de tørrede grene af træer af og om aftenen vandes haven igen. Og så skifter hele tiden landespørgsmål.

Anbefalede: