Hvordan Man Laver Sport Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Sport Korrekt
Hvordan Man Laver Sport Korrekt

Video: Hvordan Man Laver Sport Korrekt

Video: Hvordan Man Laver Sport Korrekt
Video: Hvad er den bedste løbeteknik? | #COACH 2024, April
Anonim

Med ankomsten af foråret forstærkes ønsket om at være smukt, attraktivt, ønskeligt og charmerende som sædvanligt utroligt. Derfor er fitness især populær på denne tid af året.

Hvordan man laver sport korrekt
Hvordan man laver sport korrekt

Instruktioner

Trin 1

Men når man arbejder på at opnå den eftertragtede harmoni gennem træning, er det kun få, der bryr sig om ordentlig ernæring. Og forgæves: kroppen har trods alt brug for særlig støtte i denne periode.

Trin 2

Det vigtigste at huske, når du sammensætter din menu til intensiv træning, er at maden skal være så varieret som muligt. Og det betyder, at du kan spise alt, hvad kun din sjæl kræver. Du bør ikke fratage dig selv glæden ved at spise dette eller det andet produkt bare fordi det betragtes som "skadeligt for figuren." Når alt kommer til alt, ved at sende et signal til vores hjerne om, at det ønsker fisk, nødder, ost eller bananer, gør kroppen det klart, at det mangler de sporstoffer og vitaminer, som disse produkter indeholder. Og denne mangel vil selvfølgelig påvirke dit velbefindende.

Trin 3

Her er spørgsmålet ret relevant: hvordan er det muligt, uden at nægte dig selv noget, ikke at få de ekstra pund, som vi prøver at slippe af med ved at besøge gymnastiksalen til træning? Svaret er lige så almindeligt: vær forsigtig. Spis oftere, men lidt efter lidt. Efter at have spist, skal du ikke have en følelse af fuld mave. Det vil være korrekt, hvis du i løbet af dagen sidder ved bordet 4-5 gange i stedet for 2 eller 3, men målt i næringsværdi bør hvert måltid ikke overstige 200-300 kalorier.

Trin 4

At gå til en fitnessklub på tom mave er heller ikke det værd. Men du skal ikke spise før selve træningen, men en og en halv time eller to, før den starter. I dette tilfælde skal kosten indeholde fødevarer med et højt proteinindhold eller enkle kulhydrater - fordelene og intensiteten af træning vil stige. Umiddelbart efter træning, når en træt krop kræver refusion af forbrugte kalorier, skal du heller ikke springe på mad - det er bedre at drikke vand. Spise er muligt tidligst en halv time efter afslutningen af klassen. Forresten kan vand forbruges i en hvilken som helst mængde under undervisningen.

Trin 5

Rå grøntsager, frugter, urter, juice - alt dette skal være på dit bord og især under træning. Og husk, at din klogeste rådgiver er din dyrebare organisme. Lyt nøje til det, så vinder du - det er helt sikkert.

Anbefalede: