Sådan Pumpes Mandlige Bryster Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Mandlige Bryster Op
Sådan Pumpes Mandlige Bryster Op

Video: Sådan Pumpes Mandlige Bryster Op

Video: Sådan Pumpes Mandlige Bryster Op
Video: Philips AVENT - Hvordan pumper man brystmelk? 2024, Kan
Anonim

For at en mand kan pumpe sine brystmuskler op, er det nødvendigt med et sæt specielle øvelser. For at opnå den ønskede effekt kræves regelmæssig træning. Forresten behøver du ikke gå i gymnastiksalen til undervisning. Øvelserne kan også udføres hjemme.

Sådan pumpes mandlige bryster op
Sådan pumpes mandlige bryster op

Instruktioner

Trin 1

For det første kan du lave push-ups med de parallelle bjælker. Prøv at få fat i dem, så de er lidt bredere end dine skuldre. Så bøj dine ben, sørg for at rette dine arme ud. I dette tilfælde skal kroppen vippes lidt fremad. Sænk dig nu langsomt ned, men prøv at sprede albuerne til siderne. Hold ikke pause, vend straks tilbage til startpositionen.

Trin 2

Bænkpresning vil være lige så effektiv. Det er dog værd at bemærke, at denne øvelse er lettere at udføre i gymnastiksalen (det er også muligt derhjemme, men det vil være meget sværere for dig). Først skal du ligge på gulvet, du skal tage håndvægte i dine hænder. Hænderne selv er bedst placeret på brystniveau. Løft håndvægtene lige op, stram brystmusklerne. Sænk dine hænder langsomt, under ingen omstændigheder uden at skynde dig. Tag ikke en pause, gentag øvelsen igen. Det optimale antal gentagelser i en tilgang er 8-10 gange (for begyndere vil 5-8 være nok). Men glem ikke, at med et reduceret antal gentagelser skal vægten af de håndvægte, der løftes, øges (dette er den eneste måde at give den nødvendige fysiske aktivitet på). Omvendt, hvis du træner mange gange, skal du reducere vægten. For en træning skal du udføre tre til fire tilgange, ikke mindre.

Trin 3

For at øge brystmusklerne er det nyttigt at lave push-ups på gulvet. For at opretholde din muskeltonus skal du lave 15-20 reps for hvert sæt. Overdriv det dog ikke: det angivne antal gentagelser er kun til rådighed for mennesker i god fysisk form. For begyndere vil 5-10 gange være nok. Forøg belastningen gradvist, bare tilføj hver lektion 5 gentagelser til det samlede beløb.

Anbefalede: