Hvordan Man Reducerer Mandlige Bryster

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Reducerer Mandlige Bryster
Hvordan Man Reducerer Mandlige Bryster

Video: Hvordan Man Reducerer Mandlige Bryster

Video: Красивая летняя женская кофточка с очень интересным дизайном рукава! Вяжем спицами. Часть 1. 2022, December
Anonim

I modsætning til kvinder har mænd et udtryksfuldt bryst - en ulempe, ikke en dyd. Og for nogle af de stærkere køn er dette et reelt problem. Men dette kan håndteres, hvis du finder ud af årsagen og gør en indsats for at normalisere dit helbred.

Hvordan man reducerer mandlige bryster
Hvordan man reducerer mandlige bryster

Instruktioner

Trin 1

En tilstand, hvor en mands brystkirtler forstørres og begynder at ligne kvinder på en måde kaldes gynækomasti. Ofte følger det med at være overvægtig. Dette øger mængden af ​​østrogener (kvindelige kønshormoner) i den mandlige krop og en stigning i subkutant fedtvæv. Men for en mand er normen overvægten af ​​mandlige kønshormoner (androgener). Reklamerne på plastikkirurgiske websteder hævder, at kun plastikkirurgi og fedtsugning kan krympe mandlige bryster. Dette er dog ikke en vej ud af situationen, fordi hovedproblemet, hormonel ubalance, plastisk kirurgi ikke kan løse. Derfor er hovedopgaven at normalisere hormonbalancen.

Trin 2

Analyser din diæt. Et overskud af østrogen hos mænd kan skyldes tilstedeværelsen i mad af en stor mængde isoflavoner - planteanaloger til kvindelige kønshormoner. Et slående eksempel er øl, der er elsket af mange mænd: humle betragtes som en af ​​de mest "østrogene" planter. Derfor er det bedre ikke at misbruge dem - på denne måde undgår du ikke kun en ølmave, men også mulige problemer med hormoner. Soja er også en mad rig på isoflavoner. Så først og fremmest skal du justere din diæt. En ernæringsekspert kan hjælpe med dette.

Trin 3

En anden årsag til overvægt er fysisk inaktivitet, manglende bevægelse, hvilket resulterer i, at stofskifte og fedtforbrænding sænkes. Når du har tænkt på din diæt, så tænk på motion. Husk, at sport kun kan spilles, hvis du ikke er overvægtig for at undgå hjerteproblemer. Fysisk aktivitet er først og fremmest nyttig, fordi den fremskynder stofskiftet, og en mand slipper hurtigere af overskydende fedtvæv. For det andet øges mængden af ​​testosteron, det mandlige kønshormon, som et resultat af styrketræning. Det bedste resultat opnås ved en kombination af aerobe belastninger og kraftbelastninger. Når du styrker dine brystmuskler, skal du lave færre sæt og flere reps per rep for at forbrænde fedt hurtigere. Hvis du vil opnå mere lettelse, skal du gøre det modsatte.

Populær af emne.