Sådan Svinges Dine Hænder

Indholdsfortegnelse:

Sådan Svinges Dine Hænder
Sådan Svinges Dine Hænder

Video: Sådan Svinges Dine Hænder

Video: Sådan Svinges Dine Hænder
Video: Sådan former du en pizzadej med hænderne. 2024, Kan
Anonim

Armlænker du eller vil du bare have et stærkt håndtryk? Måske kan du lide at klatre, eller har du brug for stærke hænder til andre sportsgrene? Under alle omstændigheder, hvis du er interesseret i at pumpe dine hænder op, skal du se nedenstående instruktioner for, hvordan du gør det.

Sådan svinges dine hænder
Sådan svinges dine hænder

Instruktioner

Trin 1

Gå mod den vandrette bjælke. Hængende på den vandrette stang styrker perfekt musklerne i hænderne og underarmene. Hæng på baren i 30 sekunder. Lav flere sæt hver dag. Øvelsen bliver mere effektiv, hvis du trækker dig lidt op og hænger i denne ustabile tilstand.

Regelmæssige pull-ups hjælper dig også med at opbygge dine arme. Træk op med fremad og bagudgreb for at pumpe mere fuldt ud.

Du kan også hænge på hver arm skiftevis.

Trin 2

Køb en håndudvidelse. Denne enhed er perfekt til vores opgave. Expanderen styrker deres hænder og mennesker, der har lidt en håndskade og bare atleter, for eksempel brydere. Klem ekspanderen 200-300 gange i træk med hver hånd, indtil dine underarme svulmer op som en sømand Popeye. Gentag fremgangsmåden for hver hånd med en kort pause. Du skal udføre denne øvelse regelmæssigt næsten dagligt.

Trin 3

Træne med en vægtstang eller håndvægte. En fremragende øvelse til at styrke dine underarmsmuskler er håndvægt eller barbell flexion. I dette tilfælde bør vægten ikke være særlig stor. 10 kg er nok til en ret erfaren atlet. Vægten i denne øvelse skal være på antallet af gentagelser og varigheden af forsinkelsen af projektilet ved det øverste punkt. Hold håndvægte eller vægtstang i ca. 10-15 sekunder ved det øverste punkt, og sænk langsomt projektilet tilbage.

Trin 4

Brug en widget. Dette er en lille træghedskugle, der kan presses, vrides, rulles og parallelt arbejde på en computer. Oftest bruger tennisspillere det til deres træning, men det er også velegnet til andre, der ønsker at pumpe deres hænder op.

Anbefalede: