Sådan Pumpes Fingrene Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Fingrene Op
Sådan Pumpes Fingrene Op

Video: Sådan Pumpes Fingrene Op

Video: Sådan Pumpes Fingrene Op
Video: How to clean Hotpoint Aquarius Washing Machine Pump Filter and Dispensing Drawer 2024, Kan
Anonim

Hvis du spiller et musikinstrument, eller hvis du skal arbejde meget med dine hænder, er det vigtigt at have stærke muskler i dette tilfælde. Uanset hvad dit mål er, er der en række effektive måder at opnå det ønskede resultat - pump fingrene op.

Sådan pumpes fingrene op
Sådan pumpes fingrene op

Instruktioner

Trin 1

Køb en ekspander. Dette er sandsynligvis den nemmeste måde at pumpe fingrene op på. Hvis du ikke vil købe en ny, skal du tjekke den på brugte websteder eller på markedet. Din opgave, når du arbejder med en ekspander, er at presse ringen eller håndtagene så mange gange som muligt, afhængigt af din model. Dyrere modeller har justering til forskellige sværhedsgrader - dette hjælper dig med at sænke belastningen og pumpe hver finger separat. Klem blot ekspanderhåndtagene med tommelfingeren og pegefingeren, derefter tommelfingeren og midten og så videre med fingrene så mange gange som muligt. Så snart hånden bliver træt, skriv dit resultat ned, så kan du hvile.

Trin 2

Træn dine arme konstant. Prøv ikke at gøre mindre, end du allerede har gjort, men tværtimod, prøv at forbedre dit resultat med mindst en bænkpres. Du kan også gradvist øge sværhedsgraden eller købe en mere krympende model.

Trin 3

Byg en fingervægt derhjemme. For at gøre dette kan du simpelthen binde ethvert tungt objekt til et elastikbånd og hænge det på din finger. Din opgave er at løfte din nedadgående finger så mange gange som muligt. Vær forsigtig, når du binder en vægt til din finger, og overfør ikke blod til fingeren. Det er bedst at bruge en læder- eller kludestrømpsbandage og læg den på din finger i stedet for bare at binde en snor med en tung genstand til den. Du kan starte med objekter, der vejer 200-300 gram og øge, hvis det ønskes og nødvendigt.

Trin 4

Hvis du spiller musikinstrumenter, skal du bare fortsætte med at spille - under spillet er der en fremragende træning af lemmerne, hvilket giver ikke mindre gode resultater end de samme øvelser med vægte eller en ekspander.

Anbefalede: