Sådan Træner Du Fingrene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Fingrene
Sådan Træner Du Fingrene

Video: Sådan Træner Du Fingrene

Video: Sådan Træner Du Fingrene
Video: Exercises Fingers | How to ELONGATE and SLIM your fingers? | beautiful hands 2024, Kan
Anonim

Stærke, fleksible, trænede fingre tjener trofast deres mestre inden for sport, kunst og i hverdagen. Generelt trænes fingre hele deres liv, fordi de konstant har travlt med arbejde. Men nogle gange er det nødvendigt at opnå endnu større elasticitet og udholdenhed. For eksempel for nogle sportsgrene, for en mere virtuos spiller musikinstrumenter osv. Særlige øvelser kommer til undsætning.

Sådan træner du fingrene
Sådan træner du fingrene

Er det nødvendigt

  • - ringekspander;
  • - fjederfinger træner, universal;
  • - boldtræner til fingre
  • - rosenkrans eller perler
  • - plasticine, brødkrumme, ler osv.;
  • - Tændstikker;
  • - ris og risbeholder.

Instruktioner

Trin 1

Køb en ringudvidelse. En konsulent i en sportsartikelforretning vil fortælle dig, hvilken du skal vælge. Til at begynde med kan du købe den blødeste. Det er vigtigt, at du kan komprimere det fuldstændigt. Udfør klemmeøvelserne hver dag og øg belastningen gradvist med tiden eller antallet af klemmer. Når du har bragt antallet af pres til 40-50, kan du købe en stivere ekspander og fortsætte med at træne med den.

I dag er universelle fjederfingertræner til salg. Du kan købe en, den er meget effektiv, fordi den giver dig mulighed for at træne fingrene separat og være opmærksom på de svageste efter din mening.

Kontroller dig selv: en fuld klemme af ringudvideren er mere effektiv og mere nyttig end flere "halve".

Sportstrenere advarer om, at fingrene plastik forværres med overdreven indsats med ekspanderen. Overhold derfor foranstaltningen, øv dig uden fanatisme.

Trin 2

Køb en roll-on finger massager. Den består af to eller kugler, der skal rulles i hånden (fingres med fingrene). Daglige træningsprogrammer giver dig hurtige resultater. Dine fingre bliver fleksible, og leddene i dine hænder bliver mere elastiske og mere mobile.

Trin 3

Du kan røre ved dine fingre rosenkrans, perler, ærter spændt på en stærk tråd, knapper, plastkugler.

Trin 4

Når du sidder foran tv'et eller læser en bog, kan du knuse et stykke plasticine, ler, voks, brødkrumme med fingrene. Skift fingre skiftevis: rynk f.eks. Først med tommelfinger og pegefinger, derefter tommelfinger og midten, tommelfinger og ring osv. Øvelsen er enkel, og effekten er kolossal.

Trin 5

Spred tændstikker på bordet og begynd at gribe dem med fingrene. Alternative fingre. Først vil det være ret vanskeligt at få fat i en kamp, for eksempel med din pegefinger og lillefinger, mellem- og ringfingre, men efter et par timers øvelse vil du blive glædeligt overrasket over dine evner.

Husk at følge foranstaltningen. Hvis dine fingre pludselig kramper af overdreven iver, skal du stoppe med at træne hurtigt og massere dine børster med ricinusolie eller honning.

Trin 6

Der er en gammel kinesisk måde at træne fingrene på. Med al sin åbenlyse lethed vil effekten forbløffe dig - efter en uges daglige øvelser vil du føle at dine fingre er blevet mærkbart stærkere.

Hæld tør ris, helst langkorn, i en beholder (skål, lille skål eller kasse). Læn dig tilbage og begynd at dyppe fingrene ned i risen. Hold din håndflade lige. Flyt din børste ned / op, ned / op. Bevægelser skal måles, ikke skyndte sig. Kineserne mente, at ikke kun fingrene udvikler sig under denne øvelse, men også sindet, logisk tænkning, evnen til upåklageligt at opfatte information.

Anbefalede: