Slankende Gang

Indholdsfortegnelse:

Slankende Gang
Slankende Gang

Video: Slankende Gang

Video: Ты Никогда НЕ ПОХУДЕЕШЬ! Мощная Мотивация на Похудение / как похудеть мария мироневич 2022, December
Anonim

Walking er den mest tilgængelige øvelse, der kan bidrage til vægttab. Walking er en cardio-øvelse, der primært lægger stress på hjertemusklen. Alle processer i kroppen aktiveres, og subkutant fedt begynder at brænde.

Slankende gang
Slankende gang

For at gå for at give indlysende resultater, skal flere regler følges. Ikke hver gang vil hjælpe med at tabe sig; gå vil du ikke opnå noget. For at begynde at aktivt forbruge subkutant fedt skal gangtempoet overstige gennemsnittet. Den ideelle hastighed ville være 5-6 kilometer i timen.

Bedste træningsniveau, når du går

Ved denne hastighed, efter 10-15 minutter, bliver vejrtrækningen meget sværere, pulsen stiger til 130-140. Det er denne pulstilstand, der betragtes som ideel til fedtforbrænding. Når pulsen stiger endnu mere, begynder kulhydrater at blive brugt i stedet for fedt. For at holde din puls på 130-140 slag i minuttet, skaff dig et ur med en pulsmåler. En anden måde at kontrollere, om din hastighed er perfekt, er at tælle antallet af trin. Med en hastighed på 5-6 kilometer i timen tager du cirka 120 trin i minuttet.

Træningens varighed spiller også en vigtig rolle. For at det skal være effektivt, skal du bruge mindst en time på at gå hurtigt. Start med 40 minutter, hvis du er i dårlig fysisk tilstand. Tilsæt hver dag i 5 minutter, hvilket bringer til en time. Hvis tid og tilstand tillader det, skal du fortsætte med at øge træningstiden.

Hvornår og hvordan man træner

Det er bedst at træne enten på tom mave eller 3-4 timer efter at have spist. Dette vil sikre, at der forbruges subkutant fedt. Hvis mad ikke har tid til at fordøje før træning, bruges den først som energi. Derfor er det ideelle tidspunkt at gå til vægttab tidligt om morgenen eller sen aften.

At gå er fysisk aktivitet med lav intensitet, så du bør ikke forvente hurtige resultater. Det skal håndteres systematisk og bruge meget tid. Du skal muligvis stå op før arbejde en time tidligere for at træne. Men at gå har mange fordele i forhold til mere krævende aktiviteter. Det belaster ikke muskuloskeletalsystemet og musklerne så meget. At gå er praktisk talt ikke traumatisk, mens du løber kan du strække en muskel, mens du på en cykel kan skade dit knæ.

Det er bydende nødvendigt at gå hurtigt i sportssko. Bedre hvis din sti løber gennem det grønne område. Glem ikke den korrekte vejrtrækning: tag en dyb indånding gennem næsen, udånder gennem munden. Træk ikke vejret med mellemrum og overfladisk, tag altid de dybeste vejrtrækninger, selvom du er træt. Dette hjælper med til hurtigt at udjævne vejrtrækningen og give kroppen den nødvendige del ilt i et vanskeligt øjeblik.

Populær af emne.