Slankende Bælter: Er Der Nogen Fordele?

Indholdsfortegnelse:

Slankende Bælter: Er Der Nogen Fordele?
Slankende Bælter: Er Der Nogen Fordele?

Video: Slankende Bælter: Er Der Nogen Fordele?

Video: Slankende Bælter: Er Der Nogen Fordele?
Video: Bælter på landbrugsmaskiner 2024, April
Anonim

Der er mange varianter af slankende bælter. Alle ser ud og handler på deres egen måde, men hjælper de altid, og har de nogen kontraindikationer? Det er nødvendigt at finde ud af dette, før du køber et mirakelmiddel.

Slankende bælter: er der nogen fordele?
Slankende bælter: er der nogen fordele?

At tabe sig hurtigt uden at belaste kroppen med fysisk aktivitet uden at udtømme det med kostvaner er en drøm, der er vanskelig at opnå. Indenlandske og udenlandske producenter gør en stor indsats, takket være dem ser forskellige enheder ud til at slippe af med cellulite og ekstra pund. En af dem er slankende bælter.

Der er tre typer:

• Bælte-sauna

• Bælter ved hjælp af magnetiske og elektriske elementer

• Kombinerede bælter.

Hver har sine egne fordele og ulemper, så vi vil overveje hver type separat.

Sauna bælte

Driftsprincippet er simpelt - at skabe en saunaeffekt. Hvis du sætter et bælte på et problemområde i kroppen, på grund af brugen af specielle materialer, begynder du at svede. Som opfundet af opfinderne, bør dette forbedre blodcirkulationen og lipidmetabolismen. Toksiner og toksiner fjernes hurtigere, det "overskydende" væske forlader, og personen taber sig.

Faktisk sker følgende - du sveder og på grund af dette slipper du af væske, tørrer kroppen. På grund af dette kan du tabe dig med 1 kg, men efter indtrængen af vand i kroppen vender vægten tilbage. Med dette bælte opvarmes kun huden, det er ikke nok til at smelte fedt. Dens virkning kan sammenlignes med sennepsplaster, og det er svært at tabe sig fra dem.

De koster lidt. Til fremstilling anvendes neopren eller andre lette lufttætte materialer. Du kan bære den ikke mere end 2 timer om dagen. Kan ikke bruges af gravide og ammende kvinder. Et bælte fungerer ikke, hvis du har hjertesygdomme og forhøjet blodtryk.

Elektriske og magnetiske bælter

Elektriske eller magnetiske dioder indsættes i dette bælte, som skaber vibrationer og sender impulser til muskelsammentrækning. På grund af dette skal fedtet nedbrydes, og musklerne skal få elasticitet og tone. Du svinger maven uden at rejse sig fra sofaen, taljen bliver tynd og maven er flad.

Faktisk er alt lidt anderledes. Når du får en slags massage, fremskynder du virkelig blodcirkulationen, og musklerne er tonede. Men for vægttab er dette ikke nok. For at få et positivt resultat er du nødt til at revidere din diæt radikalt, og dette er praktisk talt den samme diæt. Dette betyder, at der ikke er behov for at bruge penge på et bælte, hvis du justerer diæten, kan du løse problemet med overvægt.

Kontraindikationer for brugen af sådanne bælter er blodsygdomme og skrøbelighed i blodkar, skader på underlivet eller ryggen. Ikke videnskabeligt bevist, men magnetfelter siges at forårsage svulster. De forstyrrer også driften af pacemakere. Det er ikke tilladt at bruge magnetbælter til gravide kvinder, hjertepatienter og mennesker med blodtryksfald.

Kombinerede bælter

Disse bælter har kombineret både sauna og vibrationer. Som opfundet af opfinderne, vil du ikke kun tabe dig, men også styrke dine muskler. Det lyder smukt, men faktisk observeres resultatet ikke. En sådan anordning skal opgives for personer med følsom hud, gravide og ammende kvinder, hjertepatienter og hypertensive patienter.

Effektiviteten af alle disse fonde er ret tvivlsom. De kan bruges som en ekstra enhed, men i kombination med korrekt ernæring og motion. Hovedbetingelsen for at slippe af med ekstra pund er at forbruge færre kalorier og forbrænde mere.

Anbefalede: