Slankende Pilates

Indholdsfortegnelse:

Slankende Pilates
Slankende Pilates

Video: Slankende Pilates

Video: Slankende Pilates
Video: Пилатес зарядка Упражнения с лентой 6 минут 2024, Kan
Anonim

Blandt de forskellige former for fysisk aktivitet, der hjælper med at sige farvel til ekstra pund, er Pilates-øvelser især populære. Denne helbredelsesteknik er unik og har ingen kontraindikationer til brug og er derfor velegnet til mennesker i alle aldre og med enhver sundhedstilstand.

Slankende pilates
Slankende pilates

Historie om udseende

Det grundlæggende træningssystem blev udviklet af Joseph Pilates for næsten et århundrede siden som en rehabiliteringsøvelse til behandling af sårede soldater, mens forfatteren testede effektiviteten af teknikken på sig selv uden at være ved godt helbred inden træning. Dr. Pilates levede et langt liv og opretholdt helbred og en stærk, fit figur indtil alderdommen.

Det faktum, at træning ikke kun hjælper med at styrke muskelkorsetten, men også med at tabe sig, blev det allerede fundet ud af under træningsprocessen.

Sådan fungerer træning

Pilates er effektiv, idet det ikke kun giver dig mulighed for at tabe sig, men også samtidig engagere næsten alle muskler, inklusive dem, der er svære at træne med andre typer øvelser. I dette kompleks er der ingen intens fysisk eller aerob aktivitet, da de udførte øvelser ligner mere yoga og ikke til formning. Det er vanskeligt at betragte Pilates for vægttab, hvis videotutorials er meget efterspurgte over hele verden som et universelt middel, men der er ingen tvivl om, at disse øvelser strammer figuren.

For et mere vellykket resultat er det stadig værd at kombinere Pilates med cardio-øvelser, hvis sundhedstilstanden tillader det.

De mest berømte Pilates øvelser

Hundrede

Denne øvelse svarer til sin startposition til at løfte kernen, når du træner mavemusklerne. Liggende på ryggen er du nødt til at hæve dine ben og bøje dem vinkelret på gulvet, så riv dine skulderblade fra gulvet, træk din torso til dine ben, spænd dine mavemuskler og frys i denne position. Samtidig skal armene forlænges langs kroppen og klappe dem gennem luften.

Planke

Denne øvelse er ikke egnet til begyndere, da den kræver fysisk kondition. For at udføre det skal du ligge på din side og derefter rive overkroppen af gulvet og hvile på fingrene, så den danner en lige linje. Det er meget vanskeligt at opretholde balance under en sådan træning, derfor er hele kroppen anstrengt. Jo længere denne kropsposition holdes, jo højere er niveauet af fysisk kondition.

Kryds og tværs

Dette er en klassisk løftning af kroppen op fra en tilbøjelig position, når albuen på højre hånd skal nå knæet på venstre ben og derefter skifte. Antallet af tilgange afhænger af personlig træning, men det anbefales at udføre mindst tre cyklusser med mindst 15-20 øvelser i hver. Ved at udføre denne øvelse regelmæssigt kan du ikke kun tabe dig, men også gøre din øvre mavemasse perfekt.

Anbefalede: