Hvad Er Yoga

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Yoga
Hvad Er Yoga

Video: Hvad Er Yoga

Video: Hvad Er Yoga
Video: Hvad er YOGA? 2024, Marts
Anonim

Yogakurser er blevet meget almindelige og populære i dag. Men få mennesker ved, hvad begrebet "yoga" er. Moderne discipliner har elementer, der ligner traditionelle, men vægten er ofte anderledes.

Hvad er yoga
Hvad er yoga

Instruktioner

Trin 1

Yoga er en undervisning, der inkluderer en kombination af mentale og fysiske øvelser, der er rettet mod arbejdet med at rense sjæl og krop. Dette er en frivillig forbindelse, når en person indgår i et forhold til sig selv og arbejder på sin krop, sind og åndedræt. Dette er også en af de åndelige veje til befrielse fra tilknytning til vores verdslige forfængelighed, kødelige liv og genforening med Den ene. Det oprindelige mål med yoga er at perfektionere din krop. Asana er en bevægelsesløs kropsholdning, hvor en person opnår løsrivelse, uafhængighed af sin egen krop, men denne løsrivelse er baseret på mental balance og stabilitet.

Trin 2

Udfører asanas, en person får fysisk, mental og mental sundhed og styrke. Han stræber efter at lære at håndtere følelser, kontrollere tanker, og også lærer en person selvkontrol og evnen til at holde sig selv i balance. Dette er nødvendigt for at overvinde livets vanskeligheder, fører til ro og tilfredshed med skæbnen, hvilket kan forbedre og forbedre livskvaliteten. Og efter at have kontrolleret sindet fortsætter personen med at arbejde på bevidsthed. Han forsøger at opnå en fredstilstand, at føle sig hel med naturen.

Trin 3

De moderne fitnessklubber tilbyder en række yogamuligheder, der passer til enhver smag.

Hatha yoga. De fleste af de moderne typer yoga er en af varianterne af hatha yoga. Her er alle arbejdsstillinger, asanas rettet mod afslapning, en person lærer at kontrollere vejrtrækning og meditation. Under meditation er det almindeligt at sige ordene i mantraet (bøn). Målet med hatha yoga er at opnå generel ro i sindet og balance mellem ånd, krop og verden omkring.

Ashtanga Yoga er en dynamisk, tempofyldt version af yoga, der minder om aerob træning. En række yogastillinger gentages altid i samme rækkefølge og i en bestemt åndedrætsrytme. Denne type yoga kræver god fysisk kondition.

Yogalates - er en kombination af meditationselementer, asanas, der udvikler fleksibilitet, Pilates strækker sig med et system med styrkeøvelser. Øvelse af denne type yoga er velegnet til mennesker med ethvert niveau af fysisk kondition og hjælper med at bringe kroppen i god muskeltonus.

Anbefalede: