Hvad Skal Man Se Ved Sommer-OL I London

Hvad Skal Man Se Ved Sommer-OL I London
Hvad Skal Man Se Ved Sommer-OL I London
Video: Hvad Skal Man Se Ved Sommer-OL I London
Video: Why I moved OUT of Denmark - 3 things they don't tell you! 2023, Februar
Anonim

Olympiaderne er stadig den mest spektakulære og største begivenhed i sportens verden. Hver fan drømmer om at komme til disse konkurrencer mindst en gang i deres liv. Sommer-OL 2012 afholdes i London, som altid venter på turister og sportsentusiaster.

Hvad skal man se ved Sommer-OL i London
Hvad skal man se ved Sommer-OL i London

London har forberedt sig på de kommende OL i næsten ti år. I løbet af denne tid blev der bygget et stort antal sportsfaciliteter, hvilket har medført, at valget af steder til at se konkurrencer er vokset betydeligt.

Londons olympiske spillesteder er opdelt i tre zoner, som hver er ret fjernt fra de andre. Hver sektor præsenterer forskellige sportsgrene, bestil en tur til OL i den nøjagtige zone, der interesserer dig mest.

Den første zone er olympisk. Det vigtigste olympiske stadion er placeret her, hvor åbningen og lukningen af ​​spillene finder sted samt atletik konkurrencer.

Der er også et vandcenter i den olympiske zone. Det er vært for basketball, field hockey og håndbold konkurrencer. Du kan også se spændende cykelløb. Der er bygget en speciel landsby i den olympiske zone, hvor et stort udvalg af hoteller og cateringvirksomheder præsenteres.

Den anden zone er floden. Her kan du se boksere og fægtere kæmpe. Derudover præsenteres konkurrencer i alle typer olympisk skydning, gymnastik, hestesport og vægtløftning i flodzonen.

Den tredje og sidste zone er den centrale. Det er vært for konkurrencer inden for sportsgrene som fodbold, tennis, volleyball og triatlon. Men ikke alle fodboldkampe finder sted i London, men kvalificeringsrunder vil finde sted i flere forskellige byer i Storbritannien. Adskillige andre sportsgrene vil også finde sted uden for London, såsom at ro i Dorney Lake.

Vær ikke oprørt, hvis repræsentanter for det engelske politi uden grund tjekker dine ting eller inspicerer dig. Organiseringen af ​​De Olympiske Lege har været ledsaget af trusler om terrorangreb, så din modstand kan blive misforstået. Men også du, der føler vagtenes årvågenhed, kan være sikker på, at din ferie bliver sikker.

Populær af emne.