Sådan Reduceres Sider Og Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Sider Og Mave
Sådan Reduceres Sider Og Mave

Video: Sådan Reduceres Sider Og Mave

Video: Sådan Reduceres Sider Og Mave
Video: ✅Пошив Свадебного Корсета. Технология №2. 2024, Kan
Anonim

Hvis du bemærker overskydende fedt i siderne og underlivet, skal du vælge specifikke fysiske øvelser. De hjælper med at fjerne overskydende aflejringer i disse dele af kroppen. Husk, at alle øvelser skal udføres med moderation. Styrketræning løser ikke problemet. En gradvis stigning i antallet af øvelser vil være gavnlig, men igen i moderation.

Sådan reduceres sider og mave
Sådan reduceres sider og mave

Instruktioner

Trin 1

For at udføre den første øvelse skal du ligge på ryggen med dine ben bøjet i knæene. Placer dine arme langs din krop. Øvelsen skal udføres som følger: bøj din krop og skiftevis nå dine hæle med dine hænder. Denne øvelse minder om stående bøjninger.

Trin 2

Ved den anden øvelse skal du holde din kropsposition den samme. Bag dit hoved er du nødt til at lægge armene bøjet mod albuerne. Udfør øvelsen som følger: løft din torso, mens du strammer dine mavemuskler. Det er nødvendigt, at albuerne rører ved knæene. Denne øvelse skal udføres langsomt.

Trin 3

I den tredje øvelse skal du lade startpositionen være den samme. Øvelsen ligner kun den anden, ud over at løfte torsoen skal den drejes lidt for at røre det højre knæ med venstre albue og omvendt. Ben må ikke tages af gulvet.

Trin 4

For at starte den næste øvelse skal du ligge på din venstre side. Bøj dine ben ved knæene, mens de skal være sammen. Placer din højre hånd på dit højre øre. Øvelsen udføres som følger: løft din overkrop så højt som muligt fra gulvet. De skrå muskler i maven vil belastes på samme tid. Gentag de samme trin kun på den anden side.

Trin 5

Udfør den femte øvelse i samme position som den foregående. Du kan lægge dig ned med din højre hånd, da det er praktisk for dig, og du skal lægge din venstre hånd bag dit hoved. Løft dit venstre ben og overkroppen op på samme tid. Gentag derefter øvelsen for den anden side.

Trin 6

Du har brug for et gymnastikbræt for at gennemføre øvelsen. Lig på tavlen med fødderne op. Placer din venstre hånd på dit venstre øre, og placer din højre hånd på dit højre øre. Når du udfører øvelsen, er det nødvendigt at hæve overkroppen, så højre albue berører venstre knæ. Motion skal udføres langsomt. Husk at gentage øvelsen på den anden side af kroppen.

Trin 7

Ved den næste øvelse skal du sidde på gulvet og tage en vægt. Læn dig lidt tilbage og løft dine fødder fra gulvet. Drej din overkrop, så vægten på begge sider berører gulvet.

Trin 8

Udfør den næste øvelse, mens du står. Tag en vægtstang og placer den på dine skuldre og nakke, så den er parallel med gulvet. Derefter skal du stå lige op, sprede benene i skulderbredde fra hinanden og vippe til siden. Øvelsen skal udføres langsomt. Vip alternativt til højre og venstre side.

Trin 9

Hvis du har mulighed for at øve på den vandrette bjælke, kan du udføre følgende øvelse. Det er nødvendigt at hænge på den vandrette bjælke. Løft derefter dine ben op til brystet (bøj dem ved knæene). Drej din torso let, mens du gør dette. Løft dine knæ så højt som muligt. Træning skal foregå i et langsomt tempo.

Anbefalede: