Sådan Reduceres Hofter, Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Hofter, Mave
Sådan Reduceres Hofter, Mave

Video: Sådan Reduceres Hofter, Mave

Video: Sådan Reduceres Hofter, Mave
Video: 15 min YOGA øvelser mot smerter i ryggen, stive hofter og korsrygg | Akaal Yoga 2023, December
Anonim

Kvinder kommer i alle former og størrelser: tynde og fyldige, atletiske og skrøbelige. Mange af dem bestræber sig på at se slank og fit ud efter den nuværende mode. At slippe af med ekstra centimeter i hofterne og i taljeområdet er ret vanskeligt, men muligt. Det er nok at sætte et mål for dig selv, tydeligt følge den skitserede plan, og dit ønske om at have en slank, tonet krop vil bestemt gå i opfyldelse.

Sådan reduceres hofter, mave
Sådan reduceres hofter, mave

Instruktioner

Trin 1

Fysisk aktivitet bør være en forudsætning i processen med at håndtere ekstra centimeter i hofter og talje. Besøg fitnessklubben, og under vejledning af en erfaren træner vil du være i stand til at forbedre din kropsform. Hvis du ikke har evnen og ønsket om at gå i gymnastiksalen, kan du lave enkle, men effektive fysiske øvelser derhjemme.

Trin 2

Lig på gulvet, læn dig på albuerne, stræk dine ben. Løft alternativt dit højre og venstre ben. Du kan foretage cirkulære bevægelser med dine ben i urets retning og omvendt.

Trin 3

Liggende på gulvet, bøj knæene, læg dine hænder bag hovedet. Når du indånder, løft langsomt kroppen op til dine knæ, mens du ånder ud, vend tilbage til startpositionen og slapp af.

Trin 4

Tag en vandret position, læg dine hænder under din bagdel. Løft dine lige ben op, og hold dem i denne position, saml dem og spred dem flere gange.

Trin 5

Lig på din side, læn dig på din hånd, bøj dit overben ved knæet og bevæg det lidt fremad. Sænk og hæv dit underben så højt som muligt.

Trin 6

Sid på en stol, tag fat i bunden af sædet med dine hænder. Benene er lige og rører ved gulvet. Træk langsomt dine ben bøjet ved knæene mod brystet, og ret dem langsomt uden at falde ned på gulvet, og prøv at holde dem på vægten så længe som muligt.

Trin 7

For at slippe af med ekstra centimeter i taljeområdet vil daglige øvelser på ti minutter med en hula hoop hoop hjælpe. For at opnå den største effekt skal du hælde sand i hver enkelt del af rammen. Dette vil gøre det tungere, og presset på de fede aflejringer i taljeområdet er stærkere.

Trin 8

Bodyflex åndedrætssystem har bevist sig ret godt. At lave 15 minutter om dagen i to uger vil reducere dine hofter og talje betydeligt. For mennesker, der har problemer med kroppens kardiovaskulære aktivitet, er dette system kontraindiceret.

Trin 9

For at opnå den største effekt skal du kombinere fysisk aktivitet med behandlinger som massage og kropsindpakning. Vær opmærksom på, hvordan du spiser. Fjern mad rig på fedt fra din kost, og grøntsager, frugt og fisk skal være det vigtigste sted i din menu. Spis små måltider ofte hele dagen. Drik masser af vand. Det daglige væskeindtag, som du skal indtage, skal være mellem en og en halv til to liter.

Anbefalede: