Sådan ændres Formen Om Et år

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Formen Om Et år
Sådan ændres Formen Om Et år

Video: Sådan ændres Formen Om Et år

Video: Sådan ændres Formen Om Et år
Video: Sådan omdanner du vrede til god energi (øjeblikkeligt) 2024, April
Anonim

For at have en smuk og slank figur skal du arbejde på dig selv. En stor krop er dagligt arbejde, det er et værdigt mål at stræbe efter. Denne drøm kan realiseres, men det vil tage noget tid.

Sådan ændres formen om et år
Sådan ændres formen om et år

Instruktioner

Trin 1

Hvis du vil ændre din figur om et år, gør det dig en enorm ære. Når alt kommer til alt, prøver piger ofte at tabe sig på bare en måned eller endda i en uge. De sulter, ødelægger deres helbred og tager derefter hurtigt op igen på grund af sammenbrud. Det er bedre at tabe sig langsomt, men korrekt.

Trin 2

Så du har et mål. For at holde dig motiveret skal du skaffe dig en notesbog. Skriv datoen - dagen, hvor du ser dig selv i spejlet og ser en ægte skønhed med en tynd talje, slanke ben og en flad mave. Skriv din aktuelle vægt og parametre ned på denne notesblok hver uge. Så du vil se positive ændringer og ikke afvige fra den planlagte plan.

Trin 3

Tilmeld dig et motionscenter, fitness eller dans. Du kan vælge enhver form for sport, det vigtigste er, at du nyder at gøre det, og at du ikke opgiver træning. Sport er afgørende for at fremskynde dit stofskifte og gøre din krop perfekt. Hvis du har meget lidt tid, kan du bare løbe om morgenen eller aftenen efter arbejde. Sørg for at pumpe mavemusklerne for at gøre din mave ikke kun flad, men også blive ejer af små terninger.

Trin 4

Gennemgå din diæt. Fra nu af og for evigt skal du kun spise rigtigt. Du behøver ikke gå på diæt, fordi ordentlig ernæring og sport vil gøre dig til en rigtig prinsesse om et år. Undgå fede, røget og for salt. Undgå fastfood, slik og melprodukter. Spis ikke kulhydrater om aftenen. Spis et proteinmåltid 3-4 timer før sengetid.

Trin 5

Drik 2 liter vand om dagen. Mere er muligt, men ikke mindre. Vand fremskynder stofskiftet, gør huden smuk og ungdommelig. Vand er en energikilde, og det fylder desuden maven godt og reducerer dermed appetitten.

Trin 6

Giv op med dårlige vaner, især drikke. Alkoholholdige drikkevarer indeholder meget kalorier, desuden holder de vand i kroppen i lang tid. Under påvirkning af alkohol kan du slappe af og tillade dig selv at spise forbudte fødevarer, hvilket er uacceptabelt. Hvis du virkelig vil, kan du nogle gange tillade dig selv at drikke 100-150 g tør rødvin.

Trin 7

Kontroller dig ved ferieborde. Der er mange lækre opskrifter lavet med de rigtige ingredienser uden tilsætning af mayonnaise. Ignorer alle dem, der ikke er ligeglade med deres udseende, husk altid dit mål. Motivér dig selv hver dag og på bare et år vil du forbløffe alle omkring dig med din slanke figur og store viljestyrke.

Anbefalede: