Sådan ændres Sværhedsgraden Ved En øvelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Sværhedsgraden Ved En øvelse
Sådan ændres Sværhedsgraden Ved En øvelse

Video: Sådan ændres Sværhedsgraden Ved En øvelse

Video: Sådan ændres Sværhedsgraden Ved En øvelse
Video: Simpelt øvelse som fjerner din tennisalbue eller musearm øjeblikkeligt 2024, April
Anonim

En person, der regelmæssigt træner, bemærker efter et stykke tid, at det sædvanlige antal tilgange ikke er nok for ham, og han kan gøre meget mere, og effekten af det tidligere træningsniveau er faldet, og resultatet er allerede så behageligt. Det betyder, at tiden er inde til at ændre kompleksiteten af de udførte øvelser og flytte til et nyt, kvalitativt højere niveau. Sådan gør du øvelser vanskeligere og mere effektive for dig personligt, og vi vil tale i denne artikel og se nærmere på eksemplet på de mest populære øvelser.

Sådan ændres sværhedsgraden ved en øvelse
Sådan ændres sværhedsgraden ved en øvelse

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest er det nødvendigt at forstå, hvorfor ovennævnte øjeblik kommer. Faktum er, at ved at arbejde på din krop, giver du dine muskler en vis belastning. I starten er belastningen meget let, for eksempel 10 squats og 5 push-ups om dagen. Musklerne hos en moderne byperson er som regel i næsten atrofieret tilstand, og i de tidlige dage for dem er selv sådanne enkle øvelser allerede en alvorlig belastning. Og kroppen begynder at arbejde.

Trin 2

Efter en uge eller to vil du bemærke, at disse 10 squats (eller enhver anden øvelse) er meget lettere for dig, og du kan gøre mere. Gør det. Hæv bjælken til 15 og udfør nu øvelser ikke en gang om dagen, men to: om morgenen og om aftenen. Efter et par dage mere er du i stand til at udføre øvelsen 20 gange.

Trin 3

Når du kommer til nummeret 25, skal du stoppe der. Det giver ikke meget mening at øge dette antal. Træn et stykke tid, gør præcis dette antal gange ad gangen. Når det bliver let for dig, skal du begynde at komplicere øvelserne uden at stige over tallet 25. Hvordan kan dette gøres? Her er nogle eksempler.

Trin 4

Hvis du laver push-ups, så prøv nu at ændre afstanden mellem dine hænder (læg dem tættere eller længere), det er også nyttigt at ændre din håndflades position (fra dig selv med fingrene, til siderne, indad), eller endda samle dem i en knytnæve. Når du nemt kan klare dette, skal du tilføje vægt (læg barnet på ryggen eller noget andet med en passende vægt).

Trin 5

I squats synes det svært at tænke på noget, der komplicerer denne øvelse. Der er dog måder. For det første skal du prøve at sidde på huk, så dine hæle forbliver på gulvet i stedet for at løfte. Få mennesker finder det let første gang. Denne metode er ikke så vigtig for overbenene som for leddene ved anklen. Ved at udvikle dem vil du i høj grad hjælpe dine fødder med at bære dig på jorden. En anden måde er at gøre squats hårdere og stramme dine indre lår. Placer dine fødder sammen, så hælene er godt presset sammen, og tæerne peger i forskellige retninger. Læg dine hænder på bæltet og start på huk. Hold dine hæle sammen hele tiden (du kan løfte dem fra jorden). Udfør denne øvelse så mange gange som muligt.

Trin 6

Hvad angår pull-up på baren, er alt meget simpelt her. Alt du skal gøre er at ændre afstanden mellem armene og prøve et andet greb (indad og udad). Vægte kan tilføjes senere for yderligere at øge belastningen.

Anbefalede: