Sådan Forbedres Formen På Dine Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Formen På Dine Ben
Sådan Forbedres Formen På Dine Ben

Video: Sådan Forbedres Formen På Dine Ben

Video: Sådan Forbedres Formen På Dine Ben
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы и хитрости мастеров на все случаи жизни! 2024, April
Anonim

For at rette formen på benene skal du mestre nogle fysiske øvelser, som du kan ændre figurens konturer med. Det skal også huskes, at det ikke anbefales at spænde musklerne til det yderste, du kan skade karene.

Sådan forbedres formen på dine ben
Sådan forbedres formen på dine ben

Nødvendig

  • - sportsbold;
  • - tæppe eller blødt tæppe.

Instruktioner

Trin 1

For at opnå en stigning i volumenet af lårmusklerne skal du udføre op til 10 kneb ad gangen med en sportsbold, der vejer mindst 3 kg.

Trin 2

Den næste øvelse kaldes pistolen. Du er nødt til at squat på det ene ben, træne 10 gange, skiftevis ben.

Trin 3

Hoppe opad bidrager til stigningen i hofternes volumen. Udfør dem mens du sidder. Hop højt op flere gange, tag derefter en pause i et minut og gentag øvelsen.

Trin 4

Hvis det er muligt, øv øvelserne sammen med en partner. Placer det foran dig og bede om modstand, når du rejser dig fra en siddende stilling. Lad din partner lægge pres på dine skuldre, når du prøver at stå op. Udfør øvelsen 7 til 10 gange.

Trin 5

En motionscykel er en god assistent til konturering af benformen. Den mest effektive køremåde anses for at være op ad bakke. Lav øvelsen i mindst et minut, tag derefter en kort pause og gentag øvelsen 5-6 gange.

Trin 6

For at styrke musklerne i det indre lår skal du gøre følgende øvelser. Du skal stå med ryggen mod væggen, læg dine hænder på bæltet og lave korte gynger med et lige ben. Prøv ikke at svinge for højt, din fodlængde er tilstrækkelig, men gør denne øvelse i høj hastighed. Det er nødvendigt at udføre op til 10 gynger med hvert ben.

Trin 7

Den næste øvelse gøres bedst i puljen. Du er nødt til at lægge dig ned på vandoverfladen og tage fat i siden eller en luftmadras med dine hænder og derefter slappe af og spænde musklerne i dine ben og langsomt løfte det ene eller det andet ben op. Det tilrådes at udføre øvelsen fra 7 til 10 gange.

Trin 8

Tag et tæppe eller et blødt tæppe foldet i to. Sving dine ben, mens du ligger på din side. Gør op til 20 gynger med hvert ben, hvile derefter og gentag øvelsen.

Trin 9

At gå på plads hjælper med at styrke de indre lår. Det er vigtigt at huske at løfte knæene, når du går så højt som muligt. Enhver, der ikke kan lide at gå, kan erstatte øvelsen med let løb eller spring.

Trin 10

Læg på din mave og bøj dine ben og smid dem tilbage. Gentag øvelsen mindst 5 gange.

Anbefalede: