Sådan Forbedres Effektiviteten Af dine Træningsprogrammer Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Effektiviteten Af dine Træningsprogrammer Derhjemme
Sådan Forbedres Effektiviteten Af dine Træningsprogrammer Derhjemme

Video: Sådan Forbedres Effektiviteten Af dine Træningsprogrammer Derhjemme

Video: Sådan Forbedres Effektiviteten Af dine Træningsprogrammer Derhjemme
Video: 7 Minute Workout: Din daglige træning til hurtig fedtforbrænding 2024, April
Anonim

Motion er en forudsætning for at tabe sig og opretholde en god fysisk form. Hvis du hurtigt vil tabe dig, så prøv at træne så effektivt som muligt.

Sådan forbedres effektiviteten af dine træningsprogrammer derhjemme
Sådan forbedres effektiviteten af dine træningsprogrammer derhjemme

Betingelser for effektiviteten af træningen

Effektiviteten af træning afhænger i høj grad af, hvor samvittighedsfuldt du træner. Husk, at det ikke er mængden, der betyder noget, men kvaliteten af fremgangsmåderne. Prøv at give dit bedste, sørg for at udføre øvelserne korrekt. Hvis du studerer hjemme alene, skal du sørge for at have et stort spejl i nærheden. Se din vejrtrækning. Det er meget vigtigt at udføre hoveddelen af øvelsen, som ledsages af stor indsats, ved udånding.

Øge effektiviteten af dine træningsprogrammer

Effektiviteten af dine træningsprogrammer kan øges ved hjælp af vægte. Det er ikke nødvendigt at have professionelle onlays til arme og ben. I nogle tilfælde er regelmæssige håndvægte tilstrækkelige. Placer dem for eksempel på forsiden af låret, når du udfører en glute-bro, og øg træningsmanifoldets effektivitet.

Det er vigtigt at vælge det rigtige tidspunkt til sport. Hvis du er træt, sulten eller utilpas, får du ikke en god træning. Derhjemme er det vigtigt at vælge et sted og et tidspunkt, så du ikke bliver forstyrret. Forsøg ikke at øve med dit yndlings-tv-show eller nyhedsprogram. Du skal fokusere på at udføre øvelserne og ikke følge filmheltenes skæbne.

Få nok tid til at træne. Du skal gøre mindst en time for at svede grundigt. Hvis du har 3 timer om ugen, træner du hver anden dag i 60 minutter, ikke hver dag i 30. Det vil være effektivt at variere træningens varighed dagligt, for eksempel 60, 90, 120 minutter og igen i faldende rækkefølge.

Cirkulær træning

Kredsløbstræning har fået popularitet for nylig. De består af skiftevis cardio og styrkeøvelser. Et sæt af flere øvelser til forskellige muskelgrupper udføres uden afbrydelse. Derefter, efter et minuts hvile, skal du tage en anden tilgang og så videre.

Strækning hjælper med at øge effektiviteten af træning, som skal udføres ikke kun før og efter træning, men også midt i komplekset. Stræk, indtil du føler let ubehag. Du kan skifte mellem forskellige komplekser på ugedagene. At tage pauser, hvor du er opmærksom på andre muskelgrupper, hjælper dig med at komme dig.

Anbefalede: