Sådan Retter Du Dine Ben Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Retter Du Dine Ben Derhjemme
Sådan Retter Du Dine Ben Derhjemme

Video: Sådan Retter Du Dine Ben Derhjemme

Video: Sådan Retter Du Dine Ben Derhjemme
Video: БАНКА СГУЩЕНКИ и пара ЯИЦ. Нереальная ВКУСНОТА к Чаю за 10 минут! Готовим Дома 2023, September
Anonim

Med sommersæsonen ønsker enhver kvinde at bære åbne nederdele og shorts, der viser smukke og slanke ben, men på samme tid er ikke alle tilfredse med deres udseende. Nogle gange er dine ben ikke slanke nok, ikke muskuløse nok eller lige - men skønheden ved dine ben afhænger kun af dig selv. Du kan gøre en indsats for at se bedst ud, og med regelmæssig motion over en periode kan du forbedre dine bens form og udseende.

Sådan retter du dine ben derhjemme
Sådan retter du dine ben derhjemme

Instruktioner

Trin 1

For at forme dine ben skal du regelmæssigt udføre muskelforbedrende øvelser og gentage hver mindst ti gange. For at øge volumenet af lårmusklerne skal du tage en tung medicinkugle op, der ikke vejer mere end 3-5 kg, og sidde på huk. Hvil i 20 sekunder fra tid til anden, og fortsæt derefter med at sidde på huk. Lav 10 squats i alt.

Trin 2

Følgende øvelse hjælper dig med at lave en partner, der skal trykke på dine skuldre i 10 sekunder, mens du står på bøjede ben. Del øvelsen i tre dele, hvile 20 sekunder før hver del.

Trin 3

Udfør hopper op fra en fuld squat 5-6 gange kontinuerligt, gentag en række spring flere gange med en hvile på 30 sekunder.

Trin 4

Cykling og indendørs cykling kan også hjælpe dig med at forme dine hofter. Klatre op ad en bakke, eller øg belastningen på maskinen i et minut. Så hvile.

Trin 5

Du kan eliminere ujævnhederne i lårene på indersiden og fjerne mellemrummet, der vises mellem lårene i stående stilling ved at udføre specielle øvelser, mens du ligger på ryggen. Bøj dine knæ i liggende stilling, spred dem til siderne og læg dem på gulvet.

Trin 6

Placer dine hænder på de indre lår og forbind dine knæ, overvinde modstanden i hænderne, 6-8 gange pr. Serie. Det er også nyttigt i en tilbøjelig position at presse en oppustelig kugle med knæene i 5-7 sekunder og gentage øvelsen fem gange i træk. Prøv derefter at presse bolden ikke med dine knæ, men med dine fødder.

Trin 7

For at give mere lindring til underbenets muskler skal du rejse dig på tæerne og holde hænderne bag stolens ryg. Stig skiftevis på tæerne, stå først på det ene ben og derefter på det andet. Også opadgående spring, der skal udføres uden at bøje dine ben, hjælper dig med at styrke underbenets muskler.

Anbefalede: