Sådan Retter Du Dine Arme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Retter Du Dine Arme
Sådan Retter Du Dine Arme

Video: Sådan Retter Du Dine Arme

Video: Sådan Retter Du Dine Arme
Video: Underarmsstøtte: Sådan får du mere støtte til dine arme 2024, Marts
Anonim

Alle mennesker er forskellige. Baseret på denne definition kan vi med sikkerhed sige, at kroppen og hvert af dets individuelle elementer i alle mennesker er individuelle fra et eller andet synspunkt. Nogle har overdreven bøjning af armene ved albueleddet.

Sådan retter du dine arme
Sådan retter du dine arme

Instruktioner

Trin 1

En sådan bøjning af armene arves for det meste, hvilket indikerer de strukturelle træk ved humerus, især dens nedre epifyse. Derudover afhænger armene også af graden af muskelstrækning, hvilket betyder, at dette kan rettes med øvelser: Stå lige op, stræk ryggen og stræk brystet lidt fremad. Placer din venstre albue på kanten af brystet i området om solplexus, så humerus passerer gennem venstre side af brystet. Bøj børsten tilbage.

Trin 2

Placer håndfladen på højre hånd til venstre hånd, hvor pulsen traditionelt mærkes i området omkring hånden.

Trin 3

Påfør hoppetryk på din venstre arm, så du mærker strækningen i albuesenen. Udfør 25-30 af disse bevægelser, og hold det sidste tryk. Hold din venstre hånd i den position i 10 sekunder.

Trin 4

Slap langsomt af dine hænder og ryst dem. Gør nu det samme for højre hånd.

Trin 5

Stå lige op og lemp dine skuldre. Med din venstre hånd strækker du dig ud til siden i en retning parallelt med gulvet, mens du trækker fingrene mod dig. Stræk din hånd i 8-10 sekunder, og slapp den derefter langsomt af.

Trin 6

Ryst din hånd og gør øvelsen med din anden hånd, og ryst den også.

Trin 7

Hæng på den vandrette bjælke afslappet og ubevægelig i 15 sekunder hver morgen og aften såvel som efter enhver anstrengelse, hvad enten det er styrkeøvelser eller fysisk arbejde. Hæng fra baren med armene omkring skulderbredde fra hinanden.

Trin 8

Tag vægte i begge hænder, stå lige op og hold dem i dine sænkede hænder så længe som muligt for dig. Slap af i et par minutter og gør denne øvelse 2-3 gange mere.

Trin 9

Udfør disse enkle øvelser regelmæssigt og husk, at strækning ikke er en hurtig proces, det tager tålmodighed og lang nok tid til at opnå mærkbare resultater.

Anbefalede: