Sådan Retter Du Dine Skuldre

Indholdsfortegnelse:

Sådan Retter Du Dine Skuldre
Sådan Retter Du Dine Skuldre

Video: Sådan Retter Du Dine Skuldre

Video: Sådan Retter Du Dine Skuldre
Video: Эти вещи нельзя приносить домой 2024, April
Anonim

Slouching eller asymmetriske skuldre kan fjerne alle fordelene ved udseende. Det er nødvendigt at tage sig af god kropsholdning helt fra barndommen. Med en række medicinske procedurer, øvelser og specielle enheder kan du rette dine skuldre og slippe af med rygsmerter.

Sådan retter du dine skuldre
Sådan retter du dine skuldre

Nødvendig

  • - ortopædisk korset
  • - ortopædisk madras
  • - nakkestøttepude

Instruktioner

Trin 1

Se en kirurg. At løse forsømte skulderproblemer alene kan være farligt. Det er nødvendigt at konsultere en læge, der hjælper med at diagnosticere en mulig sygdom og ordinere behandling. Forkert placering af skuldre og rygsøjle, fysisk aktivitet, genetisk disposition, traume - alt dette kan føre til forskellige former for skoliose. I dette tilfælde har du brug for en omfattende behandling under opsyn af en læge.

Trin 2

Tag et massagebehandlingskursus. Den skal bestå af mindst 10 procedurer og bør ikke kun være rettet mod skuldrene, men også til hele ryggen. Massagen udføres af en specialist, mens medicin kan bruges. Du kan gentage et lignende kursus 2-3 gange om året.

Trin 3

Tilmeld dig fysioterapi. En specialist bør vælge et sæt øvelser til dig, som du kan ændre hver 3-4 måned. Husk, at fitness nu skal blive din livsstil. Ud over fysioterapiøvelser skal du være opmærksom på yoga. De fleste af asanas er rettet mod at forbedre rygsøjlens fleksibilitet og styrke ryggen. Disse øvelser er så effektive, at det er nok at udføre mindst en af dem hver dag, for eksempel "ko-stilling" for altid at have en smuk kropsholdning. Svøm i poolen 1-2 gange om ugen.

Trin 4

Køb et specielt ortopædisk korset (eller bandage) for at rette din ryg. Det vil lette belastningen på musklerne, hjælpe med at rette skuldrene og forhindre forskydning af ryghvirvlerne. En sådan enhed kan kun købes efter konsultation med en ortopæd og bæres højst 5 timer om dagen.

Trin 5

Overvåg din soveposition. Foretrækker en fast ortopædisk madras med god fyldning. Vælg en pude på en sådan måde, at nakken understøttes af en speciel rulle, og hovedet ikke presses mod brystet og ikke vipper tilbage. Sov på ryggen.

Anbefalede: