Sådan Opbygges Rygmuskler Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opbygges Rygmuskler Derhjemme
Sådan Opbygges Rygmuskler Derhjemme

Video: Sådan Opbygges Rygmuskler Derhjemme

Video: Sådan Opbygges Rygmuskler Derhjemme
Video: HULEBYG: Sådan bruger du en rammespænder 2024, Kan
Anonim

Rygmusklerne er involveret i næsten alle armbevægelser, drejer hovedet, bøjer torso og skulderblad. Deres udvikling skal gives lige så meget tid som udviklingen af andre muskler, da de deltager i den harmoniske dannelse af overkroppen.

Sådan opbygges rygmuskler derhjemme
Sådan opbygges rygmuskler derhjemme

Instruktioner

Trin 1

I startpositionen sænkes højre skulder så meget ned som muligt. Den venstre hånd vikles rundt om højre håndled. Tryk på din højre hånd, mens du prøver at hæve den. Pil F angiver retningen for den kraft, der skal påføres. Og pilen med betegnelsen R angiver den kraft, der vil modstå.

Billede
Billede

Trin 2

For at starte øvelsen skal du placere dine hænder vandret og bøje sig ved albueleddene. På samme tid skal du prøve at bringe dine skulderblade tilbage. Det er nødvendigt at skifte den glatte reduktion af hænderne og rykke dem tilbage.

Billede
Billede

Trin 3

Siddende skal du lægge dine hænder bag ryggen og placere dem på korsryggen. Hænderne skal presses mod nedre ryg med den øverste side af hånden. Bring dine skulderblade og albuer til midten af ryggen. Der skal være en jævn bevægelse for tre skarpe ryk.

Billede
Billede

Trin 4

Ret dine arme bag ryggen, og sæt dem i låsen. Flyt dine hænder op fra lænden. Flyt dine hænder glat, og kun i slutningen kan du lave en skarp bevægelse. Denne øvelse kan udføres med vægte, opsamling af en lille håndvægt eller med håndledsvægte.

Billede
Billede

Trin 5

I udgangsstillingen bringes armene tilbage og bøjes let ved albuerne. Det er nødvendigt at løfte dine hænder glat bag ryggen. For den bedste effekt kan du udføre denne øvelse med en let vægt.

Billede
Billede

Trin 6

Løft dine arme over dit hoved, og sæt dine hænder i et greb. Stram dine skuldermuskler og trapezius muskler. Jeg fjerner ikke belastningen fra musklerne, sænk forsigtigt dine arme. Gentag øvelsen mindst 15 gange.

Billede
Billede

Trin 7

I udgangspositionen løftes armene over hovedet, og hænderne låses. Svarende til den foregående øvelse, spænd musklerne i skulder- og dorsalgruppen, og lav en elliptisk bevægelse med dine hænder.

Billede
Billede

Trin 8

Øvelsen udføres, mens du sidder på en bænk. Placer dine hænder på dine knæ. Tryk på dine knæ med dine hænder, og prøv at bringe dem sammen. Modstå dette pres med dine fødder. Denne øvelse fungerer ikke kun på trapezius muskler i ryggen, men også på biceps femoris.

Billede
Billede

Trin 9

Denne øvelse svarer til den foregående, men udføres, mens du sidder på gulvet. Rækken af håndbevægelser skal være lille. Bevægelse af hænderne for at bringe tættere på hinanden gøres bedst ved indånding.

Anbefalede: