Sådan Vælger Du En Bænk Til Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Bænk Til Pressen
Sådan Vælger Du En Bænk Til Pressen

Video: Sådan Vælger Du En Bænk Til Pressen

Video: Sådan Vælger Du En Bænk Til Pressen
Video: Sådan bygger du en personlig bænk 2024, Kan
Anonim

Øvelser på pressebænken giver dig mulighed for at opbygge abs, styrke udholdenhed og hjælpe med at holde kroppen i god form. Derudover kan du, mens du træner på pressebænken, bruge ekstra udstyr - metalskiver eller håndvægte (de hjælper med at udvikle musklerne i arme og skulderbælte).

Sådan vælger du en bænk til pressen
Sådan vælger du en bænk til pressen

Instruktioner

Trin 1

Når du køber en pressebænk, skal du først kontrollere det materiale, det er fremstillet af. Stål vil være en ideel mulighed for de vigtigste dele, det er holdbart, i stand til at modstå tunge belastninger og sikrer sikkerheden ved brug af simulatoren.

Husk, at polstringens kvalitet også påvirker holdbarheden. Derfor, når du køber, er det nødvendigt at kontrollere materialets tæthed og sømmenes kvalitet, ellers kan polstringen efter et par dage simpelthen blive ubrugelig. Det anbefales, at bænkbeklædningen er lavet af anti-allergifremkaldende materiale. Jo større kroppens kontaktområde med simulatoren er, jo mere bekvemt vil det være at arbejde på det.

Trin 2

En af de vigtigste træk ved en pressebænk er evnen til at justere vinklen og fodstøtten. Dette giver dig mulighed for uafhængigt at justere mængden af belastning, hvilket vil øge effektiviteten af øvelserne flere gange. Denne funktion er især vigtig for professionelt arbejde med muskler, du kan vælge nøjagtigt den position, du har brug for på et bestemt tidspunkt. Justering af bænken skal være enkel og behagelig, så alle i din familie kan bruge den.

Trin 3

Før du køber, skal du kontrollere, hvilken maskine den maksimale vægt kan understøtte, og sammenligne den med din vægt samt vægten af hvert af familiemedlemmerne, der også planlægger at pumpe abs.

Trin 4

Fodstøttenes betræk skal være lavet af et blødt og holdbart materiale for at forhindre blå mærker og for at sikre maksimal træningskomfort.

Anbefalede: